Kuinka rauhoittaa sähköisiä hiuksia?

Sähköiset hiukset ovat hoidettu haaste. Pienimmätkin tuuliset sääolosuhteet voivat saada kampauksen rähjäämään. Pahimmillaan näyttää siltä, ​​että uutta muotoilua tarvitaan, kun olet kadonnut kaarevaan pesualtaaseen tai olet seurannut haasteita tuulessa. Riippumatta siitä, miksi hiukset sähköistyvät, onneksi on olemassa joitain tehokkaita strategioita tämän harvinaisen hiuksen tukahduttamiseksi.

Askel 1: Vältä kampausaineita ja shampooja

Jopa parhaat kampausvaahdot ja muotoilutuotteet voivat jättää jälkensä sähköisiin hiuksiin. Kampaus voi pahentaa sähköisyyttä, ja tämä voi voimistaa ärsytystä kun hiukset ovat altistuneet luonnonvoimille. Vältä shampoojen ja muotoilutuotteiden käyttöä sähköisten hiusten hoidossa. Etsi shampoita, joilla on vähän tai ei lainkaan sulfaattia ja silikonia, mikä voi auttaa vaimentamaan sähköisyyttä.

Askel 2: Kokeile eri silikonituotteita

Silikonipohjaiset muotoilutuotteet, kuten hoitoaineet ja geelit, voivat auttaa vaimentamaan sähköisyyttä. Niiden siirappimainen rakenne päällystää hiukset ohuella luomalla suojakalvon, joka auttaa vaimentamaan sähköisyyttä ja hoitamaan kuivia ja hauraita hiuksia. Kokeile erilaisia ​​silikonituotteita ja katso, mitkä tekevät parhaiten työnsä. Jatka yksinäisen silikonin kanssa tai yhdistä silikonitutkimukset muihin kosteuttaviin tuotteisiin hiusten rakenteen parantamiseksi.

Askel 3: Kosteuta hiukset

Sähköisyys voi usein olla seurausta kuivasta ja heikentyneestä hiuspohjasta. Kun hiukset ovat kuivia, kestävyys on vähentynyt ja samoin sähköisyys. Hiuksen kosteuttaminen voi auttaa vähentämään sähköisyyttä. Suihkuta hiuksiin conditionerilla, joka on erityisen tehokas hiuksille, joilla on sähköinen ongelma. Etsi hoitoaineita arganöljystä tai aloe verasta, jotka tunnetusti auttavat kosteuttamaan ja hoitamaan hiuksia.

Askel 4: Lämmitä hiuksia

Jos hiuspohjasi edelleen ärsyttää ja sähköistyy, yritä lämmittää hiuksiasi hiustenkuivaajalla tai silitysraudalla. Kun olet tehnyt tämän, voit suojata hiuksesi silikonipohjaisilla tuotteilla. Huomaa, että silitysraudalla on taipumus kuivata hiukset, joten ainoastaan ​​käytä sitä, kun on tarpeen. Jos lämpökaappaus on välttämätöntä, ennenkuin silitysraudalle laitat, käytä hiusöljyjä ja kosteusvoiteita luomaan suojakerros. Tämä voi auttaa hillitsemään lämpövaurioita.

Askel 5: Käytä muotoilutuotteita

Jos sinun tarvitsee vielä lisää vääntöä ja kampausta, etsi tuotteita, kuten muotoilutuotteita, jotka eivät ole aggressiivisia sähköisen hiusten suhteen. Etsi tuotteita, joilla on vähemmän silikonia ja alkoholia, mikä auttaa välttämään kuivumista ja jännitystä. Varastoi kampauksesi suojaksi käyttämällä tuotteita, joilla on alhainen PVP-taso (polyvinylipyrolidonin proteiini), kuten geelit, vaahdot ja pureaukset.

Askel 6: Pese hiukset ja vaihda tyynyt

Hiusten sähköisyys voi johtua myös pölystä ja öljystä. Pese hiukset kerran tai kahdesti viikossa ja käytä tällöin puhdistustuotteita. Unen aikana hiuspohja saattaa öljyttäytyä, joten on tärkeää, että hiukset päivitetään säännöllisesti. Vaihda tyynyt joissa perusteellisesti ja vaihda tyynyt sinkkiin tai synteettisiin materiaaleihin, kuten pellavapuuvillaan. Tämä auttaa vähän öljyä kiinnittymästä tyynyyn ja pysymästä päähiuksissasi.

Askel 7: Älä ole prosessiin liian innokas

Monille naisille tämä hiustenhoito voi näyttää helpolta, mutta se voi olla melko haastava. On tärkeää, että et yritä hallita liikaa sähköisiä hiuksiasi. Paras tapa hallita niitä on löytää hyvä tuoteyhdistelmä, jota on helppo käyttää päivittäin. Liian tiukka hiuksen muotoilu voi pahentaa sähköisyyttä ja aiheuttaa enemmän ärsytystä. Tiedä, että kaikki tuotteet ja tukkamallit eivät ole olosuhteillesi sopivia. Kokeile erilaisia ​​tuotteita ja löydä se, mikä toimii sinulle.

Askel 8: Vältä liian usein tuulen tuomia haasteita

Sähköiset hiukset voivat tehdä kampausongelmista jopa suurempia, ja liian usein tuulen haasteita voidaan vaikeasti hallita. Tämä on erityisen tärkeää potentiaalisesta helteisestä ja epävakaasta säästä. Älä pelkää k