Kuinka käyttää kasvonaamioita?

Kasvonaamiot ovat loistava kosteutustapa kasvojen iholle, ja jokaiselle ihotyypille löytyy oma tuotteensa. Kasvonaamiot varmistavat ravitsemisen, kosteutuksen, puhdistuksen, kohottamisen ja ryppyjen ennaltaehkäisyn. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin valita tuote joka sopii omalle ihotyypillemme.

Kasvonaamioissa on useita hyötyjä. Ne parantavat verenkiertoa, tekee ihosta kimmoisamman, ehkäisee ryppyjä ja tummia silmänalusia, poistaa väsymyksen merkit ja puhdistaa. Sinun tulee muistaa, että yksin kasvonaamion käyttäminen ei anna tahtomiasi tuloksia. Sinun tulee yhdistää tähän myös kuorinta, mikrohionta tai jokin muu kauneudenhoitokeino, joka avaa huokoset ravinteille.

Rasvainen ja saasteille altistunut iho vaatii kasvonaamion joka puhdistaa, sulkee ihohuokoset, kuorii ja lämmittää. Kaksi viimeiseksi mainittua valmistavat ihoa ravitsevien ainesosien vastaanottamiseen ja ihon verenkierron parantamiseen. Kauneushoitoloissa kasvonaamioita käytetään hoidon alussa kohottamista varten. Puhdistavat maskit poistavat kuolleet ihosolut ja avaa huokoset. Kimmoisuutta parantavat naamiot sulkevat ihohuokosia. Syväkosteuttavia naamioita suositellaan kuivalle iholle ja tämä tulisi yhdistää muihin hoitoihin tai ravitseviin pohjustuksiin, jotta syväkosteutukset saa kaiken mahdollisen hyödyn irti. Ryppyjen ennaltaehkäisyyn kannattaa käyttää kohottavia ja kiinteyttäviä naamioita. Nämä auttavat ehkäisemään väsymyksen, kuivumisen, pigmenttihäiriöiden ja syvien ryppyjen merkkejä.

Mikä maski tulisi valita? Mitkä maskit ovat parhaita; ne, mitkä saa kauneussalongeista, vai ne, mitkä voi tehdä itse oman pihan hedelmistä? Ensimmäiset ehdottomasti toimivat nopeammin ja yhdistettynä muihin hoitoihin ne antavat loistavia tuloksia. Kuitenkin kotitekoiset maskit sisältävät enemmän luonnollisia ainesosia ja toimivat paremmin kehollamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *