Parfyymihoroskooppi. Mikä tuoksu sinun tulisi valita?

Jokaisella merkillä on omanlainen persoonallisuutensa, ja jokaisen persoonan tulisi käyttää tuoksua, joka sopii heidän luonteeseen. Joten miksi ei luoda parfyymejä horoskooppien mukaan? Tämä idea tuli kuuluisalta parfymistiltä, Anne Nelson Sanfordilta, joka tutki yhteyttä tuoksujen ja horoskooppimerkkien välillä. Katso alta mikä tuoksu sopii parhaiten sinun persoonallisuuteesi.

OINAS – Intohimoinen ja innostunut joka harhaantuu helposti, joten paras tuoksu parantamaan keskittymistä olisi setrinsävyt.

Suositeltu tuoksu: Burberry The Beat

HÄRKÄ – Luonteeltaan itsepäinen ja ylpeä, joten tuoksukin tarvitsee olla sellainen, joka jää muistoihin ja antaa räjähdysmäisiä tunteita sisältään kuten Nicotiana alata tai sweet tobacco.

Suositeltu tuoksu: Tobacco Vanille Toma Forda

KAKSOSET – Dynaaminen ja ulospäinsuuntautunut. Tarvetta uusiin kokemuksiin voidaan vähentää rauhoittavalla ja rentouttavalla tuoksulla, kuten pehmeä laventeli.

Recommended perfume: Eau du Fleurs Lavande, Chloe

RAPU – Rauhallinen, arvostaa kodin rauhaa, eikä pidä muutoksista. Tästä syystä parhaan tuoksun tulisi korostaa herkkää luonnetta, kuten gardenia tuoksu.

Suositeltu tuoksu: Gardenia od Chanel

LEIJONA – Sosiaalisen elämän kuningan, ja johtaja tyyppiä töissä ja ihmissuhteissa. Hänen persoonallisuutensa voidaan kiteyttää ruusuihin.

Suositeltu tuoksu: Rose The One by Dolce&Gabbana

NEITSYT – Täydellinen ja konservatiivinen persona, joka tarvitsee stabiilin ja elegantin tuoksun jossa on mausteista vivahdetta.

Suositeltu tuoksu: Amouage Fate

VAAKA – Synnynnäinen diblomaatti joka on taipuvainen harkitsemaan, epäilemään ja peilaamaan. Hän tarvitsee tuoksun, joka tuo takaisin hänen itseluottamuksensa, esim. mustapippurinen tuoksu.

Suositeltu tuoksu: Noir Epices, Frederic Malle

SKORPIONI Magneettinen persoonallisuus intohimoisella twistillä, joka voidaan tuoda parhaiten esille tuberoosan tuoksulla.

Recommended perfume: Do Son Diptyque

JOUSIMIES – hurmaava persona jolla on vahva ja karismaattinen persoona, jolla on kotoisin olo feminiinisen ja sensuellin vetiverin tuoksun avulla.

Suositeltu tuoksu: For Her by Narciso Rodriguez

KAURIS – Avoin, rationaalinen sekä erittäin käytännöllinen henkilö, joka voi saavuttaa vaivattomuutta ja uteliaisuutta maailmaa kohtaan jasminin tuoksussa.

Suositeltu tuoksu: Beauty, Calvin Klein

VESIMIES – Unelmoitsija, joka pakenee todellisuutta joka päivä unelmiin ja fantasiamaailmaan. Tuodaksemme hänet takaisin Maan tasalle vahingoittamatta luovuutta, parhaiten toimii neroli öljy.

Suositeltu tuoksu: Acqua di Parma, Gelsomino Nobile

KALAT – Erittäin lämpimiä ja intohimoisia henkilöitä, joilla on paras ja itseluottavaisin olo, kun tuoksusta löytyy sandaalin tuoksu.

Suositeltu tuoksu: Sacred Wood by Kilian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *