Nailfie – Kuinka ottaa täydellinen kynsikuva?

Nailfie on uusin kuvaustrendi selfie-kategoriassa, eli itsestä otetuissa kuvissa. Tällä kertaa emme ota kuvaa kasvoistamme, vaan täydellisesti tehdystä manikyyristä. Kuten on huomattavissa, nailfien ottaminen ei ole niin helppoa kuin miltä se saattaa vaikuttaa. Kuinka ottaa täydellinen nailfie? Sinun tulee vain tietää seuraavat simppelit temput.

#1 Valitse oikea paikka ja aika päivästä

Ottaaksesi täydellisen nailfien, tarvitset paljon valoa, sillä valo itsessään on tärkeä osa valokuvaamista. Kaikkein tärkeintä olisi löytää paikka jossa valo on kirkas, paras olisi luonnonvalo joka tulisi selkämme takaa.

#2 Löydä täydellinen tausta

Oikean taustan valitseminen on tärkeä asia, sillä jos tausta on liian kirjava tai ei tarpeeksi mielenkiintoinen, kynnet eivät näytä hyvältä. Nailfie tulisi ottaa sellaista taustaa vasten, joka antaa kivan kontrastin ihon sävylle ja kynsilakan sävylle. Kaikkein helpoin on valita neutraali yksivärinen tausta. Jos haluat kokeilla jotain monimutkaisempaa, sinun tulee käyttää mielikuvitusta ja luovuutta sekä sinulla tulee olla hyvä tieto estetiikasta.

#3 Valitse omaperäistä rekvisiittaa

Tämä ei ole välttämätöntä, tietenkään. Manikyyrin saa hyvin esille vain käsien poseerauksellakin. Mutta, muista, että rekvisiitta voi helpottaa hyvin nailfien ottamista. Voit esitellä kynsiä vaikka käsilaukkua vasten, pitämällä kättä lantiota vasten, pitämällä kädessä hedelmää tai vaikka kynsilakkapulloa.

#4 Harjoittele käsillä poseeraamista

Niin oudolta kuin saattaakin kuulostaa, luonnollinen sekä levollinen käsien asento ei ole niin yksinkertaista kuin voisi kuvitella. On paljon helpompaa jos käytämme rekvisiittaa, mutta harjoittelulla voit opetella toimimaan ilman rekvisiittoja. On tärkeää nostaa kättä ennen kuvan ottamista, jotta veri ei ole pakkautunut kämmeneen – tällä tavoin estämme punaisuutta tai kirjavuutta näkymästä käsien iholla.

#5 Harjoittele kuvia sarjoissa

Edes ammattilaiset eivät onnistu ottamaan täydellistä kuvaa kerrasta. Harjoittele ottamalla kuvia samasta kulmasta muistaen kaikki yllämainitut ohjeistukset. Automaattikuvauksesta voi olla apua tämän tekemisessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *