Semilac ystävänpäiväksi: punaiset kynsilakat

Ystävänpäivä on ihan nurkan takana. Lahja hänelle ei ole ainoa asia jota sinun tulisi miettiä. Sinun tulee myös miettiä jotain punaista asuun, huuliin ja kynsiin. Semilac valmisti muutamia kynsilakkoja juurikin ystävänpäivää varten.

Semilac kynsilakoista löydämme useita punaisia sävyjä. Voimme valita eläväisistä sävyistä, viininpunaisesta, tummanpunaisesta brokadilla tai ilman. Kaikkein suosituimmat sävyt ovat: Intense Red, Red Carpet, Glitter Red, Dirty Red, My Love, Deep Red, Pearl Red Classic Wine, Elegant Cherry, Burgundy Wine, Tutti Frutti.

Semilacin kynsilakoissa on loistava kiilto ja hyvät pigmentit. Ne peittävät kynnet tasaisesti, eivätkä lakat lohkeile tai irtoile. Pullot ovat mustia, jota voikin tietysti pitää niiden ainoana takapakkina. Et koskaan tiedä milloin tuote on ihan lopussa, eli kannattaako manikyyriä edes aloittaa ja riittääkö tuote toiseen kerrokseen. Punaiset kynsilakat Semilacilta sisältävät normaalin siveltimen – pieni, jossa on iso korkki, josta on välillä hankala saada kiinni. Sen lisäksi Semilacin lakoat ovat tehokkaita eivätkä paksuunnu – Jos ne säilytetään oikein.

On myös olemassa muutamia muita Semilacin tuotteita, jotka ansaitsevat huomiomme. Näitä ovat; pohja- ja päällyslakka yhdessä, vitamiinipohja ja päällyslakkaa jota ei tarvitse pyyhkiä. Ensin laitetaan pohjalakka, joka suojaa kynsiä kuivuudelta ja värjäymiltä sekä lohkeilulta. Tämän lisäksi se sisältää e-vitamiinia ja b5-vitamiinia. Top No Wipe antaa kiiltoa ja suojelee manikyyriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *