Golden Rose – ICE CHIC kynsilakka

Uuden vuoden manikyyri Golden Roselta on kiistattomasti GR Ice Chic kokoelma useilla eri sävyillä. Lasiset kuutionmuotoiset pullot syvine väreineen ja kiiltävine pintoineen glitterillä tai ilman. Pystyykö Ice Chic tekemään luvatun jääefektin kynsille?

LAAJA PALETTI VÄREJÄ

Golden Rose esitteli uudet kynsilakkansa viimevuoden lopussa. Seuraavaa lämmintä sesonkia ajatellen, valikoima tuli ulos yllättävän laajalla väri valikoimalla. Voimme valita 82 väristä ja sävystä. Ice Chic löytyy beigen, vaaleanpunaisen, violetin, ruskean, punaisen, sinisen, harmaan ja mustan sävyissä. Tarjolla ovat Golden Rose Ice Chic kynsilakat jääefekteineen, sekä muutamia glitterilakkoja. Valitettavasti vihreiden valikoima on huono – Golden Rosella on vain Ice Chic merenvihreänä (nr73) ja glitteri Ice Chic hienovaraisella vihreän vivahteella (nr 104).

LONG LASTING FORMULA
PITKÄ KESTOINEN

Golden Rose Ice Chic on merkin mukaan lajitelma värikkäitä kynsilakkoja, jotka selviytyvät markkinoilla kahden ominaisuuden vuoksi – harvinainen ja pitkäkestoinen kiilto ilman erikseen laitettavaa päällyslakka. Ice Chic antaa kynsille hyvin sileän ja kiiltävän pinnan. Golden Rose vertaa sitä jäänpintaan joka on kristallin kirkas.

ICE CHIC KOOSTUMUS

Golden Rose Ice Chic Nail Colour -kynsilakat ovat lasisessa 0,4 Oz pulloissa, joiden muoto muistuttaa jääkuutiota. Se viittaa nimeen sekä efektiin “jäinen lakka”. Sivellin on normaalin kokoinen, joka saattaa olla liian ohut ja pieni kynnelle. Ice Chic kynsilakat ovat keskipaksuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *