Tweexy. Manikyyri tällä välineellä on todella helppo!

Täydellinen manikyyri on merkki naisten kauneudesta. Vaikkakin toteutus onkin hankala tehdä, se vie aikaa ja siinä tarvitsee olla tarkka. Ainoa vaihtoehto on mennä kauneussalonkiin teettämään kynnet. Mitäpä jos tekisimmekin manikyyrin kotona? Anna meidän esitellä Tweexy – miniatyyrinen apuväline manikyyrin tekemiseen.

Kynsien lakkaamisessa on hyvät ja huonot puolensa. Toisaalta voimme luoda täydellisen manikyyrin päässä olevista ideoista, mutta toisaalta, se on voi olla hankala toeuttaa. Keksimme enemmän ja enemmän keinoja miten voimme helpottaa kynsien lakkaamista, kuinka voimme nopeuttaa kuivumista, helpottaa kynsilakanpoistamista, miten saamme irti sormille levinneet koristelut ja lakat. Ja entäpä sitten pullo, jota on hankala pitää paikallaan kynsiä lakatessa? Vastaus on The Tweexy!

Valmistaja loi tämän innovatiivisen avustimen ratkaistakseen suurimman ongelman mikä naisilla on pitkin maailmaa, koskien manikyyriä. Sinun ei tarvitse enää etsiä kaikkein helpointa paikkaa lakata kynnet. Tweexyn avulla voit lakata kyntesi piknikin aikana, junassa tai vaikka suosikkinojatuolissasi televisiota katsoessa. Kuten tulet huomaamaan, tämän tarvikkeen innovatiivisuus piilee yksinkertaisuudessa.

Tweexy on silikoninen pidike kynsilakkapullolle, joka laitetaan sormeen samalla tavoin kuin sormus. Kaksi silikonista pehmeää sormusta sopivat sormiisi ja pysyvät tiukasti paikallaan. Kuitenkin The Tweexy on luotu niin, että se pitää mitä tahansa ja minkä kokoista tahansa pulloa niin, että se ei varmasti putoa paikaltaan. Tweexy on turvallinen, helppo ja hyvin loppuun ajateltu väline.

The Tweexy alkaa pikku hiljaa rantautua Eurooppaan USA:sta missä sillä on jo todellinen suosio. Voit ostaa tämän välineen netistä suunnilleen 10 punnan hintaan; toisten mielestä se on liikaa ja he odottavat kiinalaisia halpisversioita. Toisille hinta on sopiva innovatiivisuuteen nähden ja tämän tuotteen käyttötarkoitukseen nähden. Sen on sanottu olevan ratkaisu, joka tekee kynsilakkapullon pitämisestä niin helppoa, että se ansaitsee aplodit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *