Tulosta kuvio kynnelle Nailbotilla!

Kauniiden ja omaperäisten manikyyrien rakastajat varmasti unelmoivat heräävänsä jonain päivänä niin, että pystyvät vaihtamaan manikyyrin kuin taikasauvaa heilauttaen. Tai muutamalla napin painalluksella? Preemadonnan ansiosta tämä on mahdollista! Nailbot on innovatiivinen ja kätevä tulostin kynsille. Kuulostaa uskomattomalta ja vielä uskomattomampaa on kuinka se toimii.

VALLANKUMOUKSELLINEN

Nailbot on ensiaskel kohti kosmetiikka-alan vallankumousta, sillä se nostaa täydellisen manikyyrin tietoisuuden ja saatavuuden täysin uudelle tasolle. Muutaman vuoden kuluessa tämän kaltaiset keksinnöt voivat täysin muuttaa tietoisuutemme manikyyreistä ja tämä saattaa vähentää kosmetologien töitä. Toki tällä hetkellä korkean hinnan vuoksi, voimme vain unelmoida tästä tekniikasta.

Mistä tämä ilmiömäinen Nailbot tulee?

TEKNOLOGIA

Tämä Preemadonnalta tuleva moderni apuväline on yksinkertaisesti laite, joka tulostaa kuvan suoraa kynnelle. Ensiksi laitat valitsemasi väristä kynsilakkaa kynnelle. Tämän jälkeen laitat kynnen tulostimeen. Liitä laite älypuhelimeen, valitse mieleisisesi kuvio ja tulosta se kynnelle. Koko manikyyrin tekeminen kestää vain muutaman minuutin, eikä kuvion pieleenmeneminen ole enää vaihtoehto.

PRACTICALNESS

Application of pattern was never that simple. Nailbot printer can print any pattern out of enormous amount of patterns prepared by Preemadonna or a picture uploaded out of private picture collection. Nailbot is very handy, co-operates with smartphone and is easy in use. Thanks to it we can have emoticon, slice of pizza or effective feather on our nails. Nailbot printer will make you apply patterns on your manicure everyday without any greater effort!

KÄYTÄNNÖLLISYYS

Kynsien kuviointi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Nailbot pystyy tulostamaan minkä tahansa Preemadonnan tekemästä laajasta valikoimasta, tai voit käyttää omia henkilökohtaisia kuviasi. Nailbot on todella kätevä, sillä se toimii älypuhelimen kanssa ja se on helppokäyttöinen. Sen ansiosta saamme vaikka emojin, pitsapalan tai kauniin höyhenen kuvan kynnelle. Nailbotilla voit tehdä kuvioita manikyyriin joka päivä ilman suuria ponnisteluja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *