Häikäisevät Kulmakarvat? Tapaa Nanobrow – Paras bloggaajien suosittelema kulmakarvaseerumi

Mikä yhdistää Frida Kahloa, Dua Lipaa ja Kardashianin siskoksia?

Jos mietit heidän meikkiään – ja tarkemmin ottaen heidän kulmakarvojaan – olet aivan oikeassa. Kaikki heistä tietävät upeiden, paksujen ja virheettömien kulmakarvojen tärkeyden. Ohuet kulmakarvat vähentävät viehättävyyttämme ja tutkimusten mukaan ohuet kulmakarvat saattavat aiheuttaa vaikeuksia luottaa kyseiseen henkilöön. Mistä tämä johtuu? On todistettu, että nähdessämme kasvot ohuilla, lähes huomaamattomilla kulmakarvoilla, oletamme niiden omistajan olevan epävarma itsestään ja muuttavan mielipidettään jatkuvasti. Eli, jos haluat näyttää viehättävältä ja itsevarmalta naiselta on aika kasvattaa paksut ja tuuheat kulmakarvat. Miten se tehdään? Helpoin ja nopein tapa on käyttää kulmakarvaseerumia säännöllisesti. Hyvässä kulmakarvaseerumissa on tarkoin valitut ainesosat. Onneksi tiedämme juuri sellaisen tuotteen ja pystymme jakamaan bloggaajien vaahtoamisen tästä tuotteesta – joka on Nanobrow -kulmakarvaseerumi. Miksi juuri se on paras?

Paksut ja tuuheat kulmakarvat – naisellisen katseen salaisuus

Paksut ja tuuheat kulmakarvat ovat taatusti yksi nykypäivän kauneustrendeistä maailman ympäri. Ei siis ole yllättävää, että paksut kulmakarvat näyttävät paremmilta, ne nuorentavat meitä, auttavat viemään huomiota pois kasvojen kauneusvirheistä, korostavat silmiä sekä saavat meidät näyttämään vahvoilta ja itsevarmoilta ihmisiltä. Fridamaisia puskakulmakarvoja ei kuitenkaan tarvitse hankkia. Sen sijaan voi valita luonnollisemmat, kevyen kohennetut kulmakarvat, jotka korostavat haluttua naisellista katsetta. Ei siis ihme, että bloggaajat, vloggaajat ja julkkikset ovat alkaneet kasvattaa kulmakarvojaan.

Risiiniöljy kulmakarvoille? Ajanhukkaa!

Risiiniöljy on ollut kuuma aihe kulmakarvojen hoidossa jo jonkin aikaa – miten karvat saa kasvamaan nopeammin ja miten niistä saa paksummat. Nykyään monet meistä ovat tietoisia risiiniöljyn potentiaalista. Vaikka se hoitaa hiuksia hyvin, se ei tuota yhtä hyviä tuloksia kulmakarvoissa. Joskus tuloksia ei näy ollenkaan, ja olemme hukanneet aikaa sekä rahaa. Harvat naiset haluavat odottaa unelmakulmakarvojaan pitkään, etenkään jos he huomaavat odotuksen olevan turhaa. Mikä toimii tehokkaasti ja nopeasti, jos ei risiiniöljy ole vaihtoehto?

Nanobrow kulmakarvaseerumi: Paras kulmakarvatuote – Vaikutukset ja kommentit

Nanobrowin kulmakarvaseerumista on tullut lähes ikoninen tuote, jonka naiset sekä miehet ympäri maailman tunnistavat. Tuote on hyvin tehokas ja tulokset näkyvät nopeasti. Kulmakarvaseerumi ravitsee myös karvoja ja tekee niistä huomattavasti vahvemmat. On hyvä mainita, että kulmakarvat eivät ole ainoa positiivisista vaikutuksista nauttiva kasvojen osa. Ilmeisesti kulmakarvojen ympärillä kasvava iho saa myös positiivisia vaikutuksia tuotteesta. Tuloksena ihon kunto paranee ja kulmakarvojen meikki kestää kauemmin kulmakarvoissa.

Nanobrow merkitsee häikäiseviä kulmakarvoja silmänräpäyksessä. Tuote sisältää hoitavia ainesosia, jotka elvyttävät jopa hyvin ohuita ja harvoja kulmakarvoja. Bloggaajien arvostelujen mukaan vauvakarvat alkavat kasvaa 3 viikon sisällä Nanobrowin käytön aloituksesta. Hiustuppien kunnosta riippuen, Nanobrowin käyttöaika voi olla yllättävän lyhyt. Monet naiset kertovat nauttivansa uusista, paksummista ja tummemmista ripsistä jo kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.

Neliosaisesti toimiva Nanobrow on tehokas tuote, koska se:

 1. Vahvistaa karvoja sisältä (paikkaa sisäisiä hiusvaurioita)
 2. Suojaa kulmakarvoja ulkoisilta tekijöiltä (vaurioilta ja tekee niistä tummemmat).
 3. Elvyttää ja stimuloi hiustuppia (nopeuttaa karvojen kasvamista, hidastaa irtoamista, tekee kulmakarvoista paksummat).
 4. Hoitaa kulmakarvojen ihoa (saa kulmakarvat istumaan paremmin ihossa).

Nanobrow kulmakarvaseerumi – Hyödyt

 • nopeuttaa kulmakarvojen kasvua
 • ehkäisee liiallisten kulmakarvojen lähtöä
 • tekee kulmakarvoista paksummat
 • vahvistaa hiustuppia
 • tuo nopeita tuloksia
 • ravitsee kulmakarvoja
 • auttaa muotoilemaan kulmakarvoja
 • pidentää kulmakarvameikin elinikää
 • tummentaa kulmakarvoja
 • vaikuttaa jopa todella vaurioituneisiin ja ohuisiin kulmakarvoihin
 • tehokas
 • imeytyy ihoon nopeasti
 • hyvä hinta-laatu-suhde

Nanobrow kulmakarvaseerumi: Käyttöohjeet

Tämä kulmakarvaseerumi on äärimmäisen helppokäyttöinen. Sen käyttö on kätevää ja nopeaa: kerran päivässä, mieluiten ennen nukkumaanmenoa huolellisen meikinpoiston jälkeen – tämän jälkeen Nanobrowia levitetään kulmakarvalle.

Erityissuunniteltu sieni – joka muistuttaa huulikiiltojen sivellintä – helpottaa seerumin levitystä kulmakarvoille. Nanobrow imeytyy yllättävän nopeasti ihoon ja kulmakarvoihin. Se suojaa ja elvyttää karvoja, nopeuttaa kulmakarvojen kasvua sekä korjaa ylinypityt kulmakarvat. Lisäksi kulmakarvaseerumi auttaa sairauden, stressin tai lääkkeiden takia kulmakarvansa menettäneitä. Nanobrow pystyy elvyttämään liian ohuet ja heikot kulmakarvat hetkessä.

Nanobrow on epäilemättä paras kulmakarvaseerumi. Valtava määrä tyytyväisiä bloggaajia, vloggaajia ja julkkiksia ei voi olla väärässä. Nanobrow on vallankumouksellinen tuote, joka luotiin kunnioittamalla kulmakarvojen hoitoalan tietoa ja taitoa. Nanobrow kulmakarvaseerumin avulla pystyy lopullisesti sanomaan hyvästit ohuille ja lähes näkymättömille kulmakarvoille.

20 Comments “Häikäisevät Kulmakarvat? Tapaa Nanobrow – Paras bloggaajien suosittelema kulmakarvaseerumi”

 1. Hunaja

  Kulmakarvani ovat harvat, rumat… ja toivoni on tämä seerumi, olen todella kiinnostunut muiden nanobrowia käyttäneiden naisten mielipiteistä, toivottavasti tämä on hintansa arvoinen!

  Vastaa
 2. Vero_nika

  Oho mitkä ainesosat!

  Vastaa
 3. jossu

  mitä tarkottaa että kulmakarvat saa paremman muodon, mä ajattelen niin että kulmakarvat muuttuu tuuheemmaks ja sit ne on helpommat muotoilla, eiks?

  Vastaa
 4. Maija K

  Totta, oon nähny hyvii arvosteluja täst seerumist eri blogeis.

  Vastaa
 5. Ariel

  Kerron vähän omasta kokemuksestani. Tuote toimii nopeasti ja se on tosi, koska jo toisella viikolla huomasin uusia karvoja. Tätä on todella helppo käyttää, koska muutama silaus riittää. Lisäksi ainesosat ovat mahtavat. Musta Nanobrow on 10/10

  Vastaa
 6. Karkki19

  Risiiniöljy on hyvä hiuksille tai meikinpoistoon mut ei kulmakarvoille tai ripsille!

  Vastaa
 7. Emilia

  Tuloksia 3 viikossa?! VAAU!

  Vastaa
  • pyyntö

   odotin ite 5 viikkoo mut johtuu varmaan siitä et mun kulmakarvat oli tosi vaurioituneet

   Vastaa
 8. kauneudenhoitaja

  Mahtava koostumus. Tuo hymyn huulille! 🙂

  Vastaa
 9. kassi

  Mun täytyis saada kulmakarvat kasvamaan kuukaudessa siskon häihin. Onnistuukohan tää seerumi siinä?

  Vastaa
 10. Alisa

  IHANAA! en odottanu vaikutusten olevan näin huikeita. 6 viikossa kulmakarvoista tuli tummemmat ja niissä ei oo enää aukkoja <3

  Vastaa
 11. pippuri

  Rakastan Dua Lipan kulmakarvoja ja haluaisin itekki sellaset. Tilasin nanobrowin!

  Vastaa
 12. Kati

  Nää kommentit houkuttelee mua mut hinta ei niinkään :/

  Vastaa
 13. Allu B

  mun kulmakarvat on vaaleet ja kasvaa harvassa, oon käyttäny tosi monia seerumeja ja öljyjä ilman suurempaa muutosta 🙁

  Vastaa
  • Joanna

   Risiiniöljy, vaseliini, arganöljy, vitamiinivoide, E-vitamiinitipat.. ei toimi. Mut Nanobrow toimii eli suosittelen sitä lämpimästi.

   Vastaa
 14. Aliisa37

  onneks mun kulmakarvat on paksut, hyvän muotoset ja tummat ilman seerumia mut tiiän yhen kaverin joka valittaa sen kulmakarvoista koko ajan 😉

  Vastaa
 15. Valkoinen

  2 viikon jälkeen nanobrowin kanssa näin muutoksia. Mahtava seerumi ja suosittelen sitä kaikille. Paras seerumi mitä mulla on ollu ja hankin varmasti uuden.

  Vastaa
 16. Poppi

  Täs seerumis on mahtavat ainesosat!

  Vastaa
 17. Dominique

  Oon kuullu aiemminki paljon hyvää Nanobrowista! ehkä näissä jutuissa on perää 😉

  Vastaa
 18. elvytetty

  Loistava tuote loistavilla vaikutuksille: Nanobrow tekee kulmakarvoista vahvemmat, tuuheemmat ja tummemmat, täyttää aukot ja kasvattaa kulmakarvat takasin. Paras tuote ikinä! <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *