3 parasta hiustenhoidon ammattilaisten suosittelemaa keratiinihiusnaamiota

Haluatko kauniimmat ja paremman kuntoiset hiukset mutta sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mikä hiustuote tähän sopisi? Nykypäivänä vaurioituneille hiuksille löytyy paljon hiusnaamioita ja siksi on vaikeaa tehdä päätös ja valita vain yksi. Ellei sitten tutustu 3 parhaaseen hiusammattilaisten suosittelemaan hiusnaamioon – silloin valinta on yksinkertainen!

Mistä tulisi aloittaa, kun huomaa hiusten olevien kuivat, hauraat ja halkeilevat? Ensin on löydettävä huonokuntoisuuden syyt ja päästävä niistä eroon.

Hiusten katkeamisen syyt

Monet tekijät tekevät hiuksista heikommat. Joskus syy on pelkät sääolosuhteet, eli vuodenajan vaihtuminen, mutta useimmiten kyseessä on hiusten terveyttä haittaava laiminlyönti tai tietämättömyys.

Tavallisimpiin hiusvaurioiden syihin kuuluu:

  • UV-suojan puute, jonka takia aurinko polttaa hiusten ulkoisia sekä sisäisiä kerroksia
  • kosteiden hiusten harjaaminen ja hiusten repiminen harjatessa
  • nukkuminen kosteiden, auki olevien hiusten kanssa
  • liiallinen suoristaminen tai kihartaminen kuumilla välineillä
  • liiallinen värjääminen tai vääränlainen vaalennus
  • epätasapainoinen ruokavalio, joka johtaa ravintoaineiden puutteisiin
  • kosteutuksen ja vettä sitovien tuotteiden puuttuminen

Miten vaurioituneet hiukset korjataan

Vaurioiden syystä huolimatta ne voi korjata muutamalla tavalla – eikä niihin onneksi liity hiusten leikkaaminen lyhyeksi. Ennen kampaajalla käyntiä kannattaa päästä eroon hiuksia vaurioittavista tekijöistä (esim. nukkua hiukset kiinni tai vähentää vaalentamista) ja varmistaa, että hiukset saavat kaiken tarvitsemansa – eli kosteutusta, ravitsemusta ja suojaa. Lopuksi elämäntyylin muuttaminen saattaa olla hyväksi, sillä ravintoaineiden puute ja stressi eivät vaikuta ulkonäköömme positiivisesti.

Tehokkain tapa korjata hiustemme vaurioita on oikeanlaisten tuotteiden kautta – kuten vaurioituneille hiuksille suunnattujen naamioiden avulla. Mitä tällaisen naamion tulisi sisältää? Ensinnäkin sen tulisi sisältää runsaasti keratiinia, muita proteiineja, peptidejä ja keramideja sekä erilaisia ravintoaineita. Tällaisen hiusnaamion käyttö shampoon jälkeen voi palauttaa kärsineiden hiusten terveyden ja vahvuuden. Tuotteet ovat tehokkaita, sillä ne toimivat sisältä käsin korjaten hiuksia.

Keratiinihiusnaamiot

Mikä keratiinihiusnaamio pitäisi valita? Oikean valinnan tekeminen voi olla haastavaa, koska nykyään jokainen brändi tarjoaa paikkausta kaipaaville vaurioituneille hiuksille tuotteita. Toisaalta laaja valikoima on siunaus mutta se saattaa myös vaikeuttaa asioita.

Jos etsit parasta keratiinihiusnaamiota voit tutustua valintoihimme. Alta löydät hiustenhoidon ammattilaisten suosittelemat hiusnaamiot – niiden laatu, tehokkuus ja koostumus tekee taatusti vaikutuksen!

(1) Nanoil Keratin Hair Mask – naamio vaurioituneille hiuksille hydrolysoidulla keratiinilla ja pantenolilla

Nanoil Keratin Hair Mask

tuotteen verkkosivu: www.nanoil.fi

Koko: 10,1 fl.oz. / 300 ml

Hiustyyppi: kuivat, vaurioituneet, hauraat, katkeavat, pörröiset, kaksihaaraiset, elottomat, heikot ja ohenevat

Hiusnaamio, johon naiset ympäri maailman ovat rakastuneet. Hiustenhoidon ammattilaisten suosittelema ja käytetty parhaissa kampaamoissa. Nanoil Keratin Hair Mask yhdistää huippulaadukkaan huolenpidon maksimaalisiin vaikutuksiin. Hydrolysoitu keratiini ja pantenoli paikkaavat vaurioita juurista latvoihin ja kaunistavat hiuksia asteittain päivä päivältä. Lisää kiiltoa, syvempi väri, enemmän vastustuskykyä – tämä kaikki on mahdollista Nanoil Keratin Hair Maskilla. Kevyt koostumus on pullollaan hiuksille hyödyllisiä ainesosia. Tämän takia se toimii jo ensimmäisellä kerralla ja tekee hiuksista helposti harjattavat. Mikäli toiveena on häikäisevät hiukset, Nanoilin keratiinia sisältävä hiusnaamio vastaa näihin odotuksiin 100%.

(2) Kérastase, Résistance Masque Force Architecte – paikkaava naamio heikoille ja vaurioituneille hiuksille

Koko: 6,77 fl.oz. / 200 ml

Hiustyyppi: heikot, vaurioituneet, halkeavat, hauraat ja ongelmalliset

Yksi tavallisimmista brändeistä ammattitaitoisissa kampaamoissa on Kérastase, joka on tietenkin myös luonut naamion vaurioituneille hiuksille. Kyseessä on kalliimpi ja nopeammin loppuva tuote kuin edellinen. Masque Force Architecte sisältää kuitenkin kahta heikoille hiuksille suositeltua ainesosaa: keratiinia ja keramideja sekä ainesosaa nimeltä Resurrection Sap, joka elvyttää hiuksia ja parantaa niiden vastustuskykyä. Naamio on yllättävän hyvä kaksihaaraisten ehkäisijä, se nopeuttaa hiusten omia parantumisprosesseja sekä takaa helpon harjauksen ja muotoilun.

(3) Schwarzkopf, BlondMe Keratin Restore Bonding Mask – hiusten keratiinisidoksia korjaava naamio

Koko: 16,9 fl.oz. / 500 ml

Hiustyyppi: värjätyt, vaalennetut, hennot, kuivat, hauraat ja kiillottomat

Kun kyse on vaalennetuista tai värjätyistä hiuksista, ammattilaiset suosittelevat Schwarzkopf BlondMe -tuotetta. Keratiinin ja magnesiumsitraatin ansiosta omassa kodissaan voi paikata hiusten sisäisiä sidoksia, jotka vaurioituvat värjäämisen aikana. Lisäksi naamio tasapainottaa päänahan pH-arvoa ja vähentää hiusten katkeamista. Tuote on kuitenkin suunnattu vaalennetuille hiuksille ja siksi se ei välttämättä sovellu kaikille hiustyypeille. Iso plussa on BlondMe Keratin Restore Bonding Maskin suuri koko mutta se näkyy myös hinnassa.

Nyt on sinun vuorosi – mikä naamio vaurioituneille hiuksille on sinun valintasi?