Miksi lämpösuojatuotteita kannattaa käyttää? 5 syytä + 5 parasta tuotetta hiuksillesi

Oletko koskaan kuullut hiusten lämpösuojatuotteista? Ne ovat erinomaisia suojaamaan hiuksiasi hiustenkuivaajan tai suoristusraudan vahingollisilta vaikutuksilta. Hiukset pysyvät kosteutettuina eivätkä kärsi ikävistä lämpövaurioista! Tutustu tarkemmin lämpösuojasuihkeiden tarjoamiin hyötyihin ja katso arvostelumme parhaista tuotteista!

Miksi sinun kannattaa hankkia itsellesi lämpösuojasuihke?

  1. Lämpösuojasuihkeet estävät lämpömuotoilun aiheuttamaa kuivumista.
  2. Ne suojaavat hiuksiasi, kun käytät fööniä, suoristusrautaa tai kiharrinta.
  3. Monet niistä suojaavat myös UV-säteiltä.
  4. Jotkut niistä sisältävät runsaasti hiuksille tärkeitä ravitsevia aineita.
  5. Hyvät lämpösuoja-aineet ovat kevyitä, eivät rasita hiuksia liikaa ja ne tekevät hiuksistasi taas elinvoimaiset.

5 parasta lämpösuojasuihketta hiuksille

nanoil LÄMPÖSUOJASUIHKE

Nanoil Heat Protectant Spray; 200 ml

Sanomalla, että Nanoilin lämpösuojasuihke on erittäin laadukas, emme kykene tekemään sille millään tarpeeksi oikeutta. Se on erittäin suosittu sekä ammatti- että kotikäytössä. Nanoil Heat Protectant Spray on kuin painotonta sumua, hellävarainen hiuksille ja ankara kuumuudelle – se suojaa hiuksia jopa 220 celsiusasteen lämpötiloissa. Hiusystävällisen, öljyttömän koostumuksen ansiosta se sopii hyvin kaikille hiustyypeille. Lisätyt silkkiproteiinit tekevät hiuksista sileämmät, kiiltävämmät ja yksinkertaisesti kauniimmat. Nanoil Heat Protectant Spray on mahtava tuote! Edullinen hinta, miellyttävä tuoksu, joka pysyy pitkään hiuksissa ja riittoisa pakkaus ja ennen kaikkea upea teho – tutustu tyylikkääseen muotoiluun ja osta tämä lämpösuojasuihke kotiovellesi toimitettuna – vieraile osoitteessa www.nanoil.fi.

Moroccanoil Protect Spray; 225 ml

Etkö pärjää ilman öljypitoisia hiustuotteita? Hiuksesi ovat ehkä kuivat ja hiustenkuivaajan kuuma ilmavirta vain pahentaa niiden kuntoa? Suojaa ne marokkolaisella arganöljyllä – tarkemmin ottaen tartu Moroccanoil Protect Spray -lämpösuojasuihkeeseen. Se on loistava vaihtoehto, jos hiuksesi ovat vaurioituneet ja erittäin kuivat. Sillä on ikään kuin voiteleva vaikutus, ja se lisää kiiltoa ja kesyttää jäykimmät ja pörröisimmätkin hiukset. Monien käyttäjien mielestä se on kuitenkin ylihinnoiteltu isosta pullosta huolimatta.

Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant; 150 ml

Listalla on oltava tietysti yksi luksustuote. Luonnollisestikin se on Kerastasen luoma – Chronologiste Thermique Regenerant on kevyt, ei rasvoita hiuksia ja se on tehty hoitamaan, sekä suojaamaan erilaisia hiustyyppejä aina “normaaleista” vaurioituneisiin. Edelweissin ja inkiväärijuuren kantasolujen yhdistelmä tekee hiuksista vahvemmat ja kestävämmät vaurioita vastaan. Sopii erinomaisesti heikoille hiuksille, sillä se vähentää haaroittumisen ja katkeilun riskiä. Harmi, että sen hinta ei ole erityisen rohkaiseva….

Kemon Heat Spray 13; 200 ml

Iso pullo ja houkutteleva hinta tekevät Kemon Heat Spray 13 -lämpösuojasuihkeesta suositun valinnan, joka suojaa föönauksen vahingollisilta vaikutuksilta. Se sopii hyvin sekä terveille että vaurioituneille hiuksille. Kemon Heat Spray 13 suojaa hiuksia myös auringonvalolta. Viinirypäleiden siemenistä saatavat flavonoidit ehkäisevät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja muodostavat suojan ilmassa olevia myrkkyjä vastaan. Ottaen huomioon suihkeen voimakkaan vaikutuksen, se toimii parhaiten ikääntyville hiuksille. Harmi, että tuote kuitenkin kuluu nopeasti loppuun.

CHI 44 Iron Guard; 237 ml

Tämä tuote pääsi listallemme, koska se nauttii lukuisten kuluttajien suosiota. Onko se kuitenkaan erityisen hyvä valinta? CHI 44 Iron Guard ei ole tyypillinen lämpösuojasuihke, koska sitä käytetään ainoastaan kuiviin hiuksiin – se on hyödytön, jos haluat suojaa hiuksillesi föönauksen aikana. Se on kuitenkin loistava valinta, jos haluat suojata hiukset ainoastaan auringolta tai suoristusraudalta. Cationic Hydration Interlink -teknologian ansiosta se säilyttää hiusten optimaalisen kosteuden.