Meikkituotteet, jotka tulisi löytyä jokaisesta meikkilaukusta

Ensimmäinen ja tärkein tuote meikkaamisessa on meikkivoide.
Voit tietysti korvata sen hyvällä BB- tai CC-voiteella. Oikeanlainen meikkivoide voi tehdä ihmeitä. Jos onnistut löytämään meikkivoiteen, joka täsmää täydellisesti ihosävyysi (joka ole helppoa), on silloin melkein 100% mahdollisuus, että onnistut tekemään ammattimaisen catwalk-meikin kasvoillesi. Meikkivoide peittää epätäydellisyydet, tasoittaa ihonsävyn, ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Toinen hieman hankalampi asia on meikkivoiteen oikeanlainen levittäminen. Voit laittaa sitä sormin, siveltimin tai sienellä. Kuitenkin ainoa mikä ratkaisee on lopputulos, jonka tulisi olla sileät kasvot ilman naamiomaista vaikutelmaa.

Peitevoide on yhtä tärkeä tuote. Se on pakollinen jokaisen tytön meikkilaukussa. Miksi? Ilman sitä et saa aikaiseksi kaunista meikkiä, et voi korostaa kasvoja etkä peittää epätäydellisyyksiä. Mihin peitevoidetta tarvitaan? Ensinnäkin saat peitettyä sillä tummat silmänympärykset sekä piilotettua ihon huonokuntoisuuden. Toiseksi, se tekee silmistäsi isommat. Sinun tarvitsee laittaa sitä vain silmien sisäkulmiin ja otsalinjan alle, mutta homman juju on siinä, että peitevoiteen tulee olla sävyä tai kahta vaaleampi kuin meikkivoiteesi.

Meikki tulee kiinnittää läpinäkyvällä puuterilla. Se on paljon parempi kuin mattapuuteri, koska se sulautuu ihon sävyyn eikä tee kasvoista latteita. Läpinäkyvä puuteri tulisi laittaa isolla, tasaisella, pehmeällä harjalla. Pieni määrä puuteria riittää kiinnittämään meikin ja tekemään ihostasi matan. Voit lisätä hieman läpinäkyvää puuteria T-alueelle, koska kasvot kiiltävät tuolta alueelta yleensä eniten.

Viimeinen kasvoille laitettava meikki on poskipuna. Sen tulisi olla saman sävyinen kuin sinun poskien luonnollinen puna. Yleensä sitä laitetaan poskiluiden suuntaisesti. Kuitenkin poskipunaa voi käyttää muuallekin. Poskipuna on täydellinen korvike luomivärille ja korostuskynälle (tällöin sitä tulee laittaa otsalinjan alle ja ylähuulen yläpuolelle). Poskipuna lisää raikkautta ja energiaa kasvoillesi sekä antaa säteilevän ja kauniin ulkonäön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *