Kuinka näyttää freesiltä ilman meikkiä?

Nousit juuri sängystä, ja näytät jo väsyneeltä tummine silmänalusine levottoman illan jälkeen? Älä huoli! Onneksi on olemassa keino näyttää virkeältä. Ja paras kohta on se, että voit kokeilla kaikkia näitä keinoja kotona.

Turvonneet, tummat silmänaluset ovat lopputulos levottomasta illasta tai yöstä. Ne turmelevat kasvomme ja aamulla niitä vastaan taisteleminen meikillä on kuin taistelisi tuulimyllyjä vastaan.Mikä auttaisi meitä? Jos sinulla ei ole kovinkaan aikaa aamulla, niin noudata tätä vinkkiä. Nojaa eteenpäin niin, että pääsi on polvien lähellä. Sinun ei tarvitse olla erityisen notkea tehdäksesi näin, kunhan taivutat jonkin verran lantiolta alaspäin. Lopputuloksena veri pääsee kiertämään nopeasti päähän avaten suonia. Ihostasi tulee pinkimpi ja raikkaampi. Toinen keino on valita oikeanlaiset vaatteet. Kun olet väsynyt, älä pistä päällesi mustaa, mutta sen sijaan valitse jotain minkä sävy on lähellä ihosi sävyä. Se tekee sinusta levänneen ja energisen näköisen.

Jos sinulla on hiukan enemmän aikaa aamulla, kokeile myös muita keinoja virkistää kasvojasi aamulla. Kasvojen pesu jääpaloilla saa veren kiertämään paremmin, ja tunnet olosi heränneeksi ja virkistyneeksi. Ihosi saa pinkin sävyn, näytät virkistyneeltä ja kaiken lisäksi tämä keino on todella helppo. Muista, että treenaaminen, erityisesti sellainen jota harjoitetaan ulkona, ei ole hyvä keino ainoastaan kalorien polttamiseen. Liikkuminen virkistää soluja, auttaen puhdistamaan kehon myrkyistä (ne poistuvat hikoilun mukana) ja nostaa endorfiinitasoja. Juo joka päivä vähintään litra vettä pitääksesi kehon kosteutettuna ja hidastaaksesi ikääntymistä. Kosteutettu iho näyttää nuoremmalta ja kauniimmalta. Älä unohda juoda lasillista vettä juuri heräämisen jälkeen, nimenomaan tyhjään vatsaan. Kiihdytät tällä tavoin aineenvaihdunta. Millä muilla keinoilla voit päästä eroon tummista silmänympäryksistä huonojen unien jälkeen? Laita kaksi lusikkaa pakastimeen tai jääkaappiin 10 minuutiksi. Aseta ne tämän jälkeen ihoasi vasten silmien iholle ja luomille. Tämä parantaa verenkiertoasi, poistaa tummat silmänaluset ja turvotuksen, sekä ihosi näyttää raikkaalta ja virkistyneeltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *