7 kauneusniksiä

Naiset, jotka rakastavat meikkaamista ja kosmetiikkatuotteita tietävät useita kauneusniksiä. Kauneusniksit ovat naisten versio elämännikseistä, toisin sanoen yksinkertaisia ratkaisuja, jotka auttavat säästämään aikaa tai pääsemään eroon ikävistä tilanteista. Anna meidän esitellä seitsemän kauneusniksiä, jotka auttavat yleisissä meikkausongelmissa. Oletko sinä jo kuullut näistä?

#1 Pörröiset hiukset

Pörröisten hiusten pelastus voi olla käsirasva, jota meillä yleensä on käsilaukussa. Ota pieni määrä rasvaa käsille, ja levitä hiuksiin. Pysyvämmän vaikutuksen saat kun laitat hiukset ponnarille tai piilotat hiukset hupun tai lakin alle. Sen jälkeen kun päästät hiukset vapaaksi ne näyttävät täydellisiltä niinkuin ennen ulos menemistä, eikä mikään ole mennyt pilalle.

#2 Sojottavat hiukset

Yksikään nainen ei pidä niistä lyhyistä hiuksista, jotka sojottavat kun olet laittanut hiukset kiinni. Nuo ärsyttävät suortuvat pystyy tasoittamaan hammasharjalla ja hiuslakalla. Käyttämätön hammasharja (tai käytetty mutta puhdas), suihkuta siihen hiuslakkaa ja kampaat hiukset. Näin pystyt piilottamaan sojottavat hiukset.

#3 Hajuvesistä katoaa tuoksu

Halpojen parfyymien tuoksu usein katoaa, mutta voimme vaikuttaa asiaan. Laita pieni määrä kasviöljyä (hajutonta) niihin paikkoihin johon yleensä laitat parfyymiä. Parfyymi pysyy pidempään öljyisellä iholla.

#4 Liian kova kajaali

Jokainen nainen tietää kuinka vaikeaa on tehdä viiva kovalla kajaalilla. Voit hieman muokata tuotetta. Sinun tarvitsee vain lämmittää kajaalia 2-3 sekuntia esimerkiksi sytkärin tai tulitikun päällä. Tämän jälkeen kajaali on enemmän geelimäinen ja intensiivisiemmän värinen.

#5 Kokkareinen ripsiväri

Kokkareinen ripsiväri silmäripsissä ei näytä esteettisesti kauniilta. Voit korjata tilanteen ilman, että poistat meikin. Käytettyyn, mutta puhtaaseen ripsiväriharjaan laita pisara kasviöljyä, tippa vettä ja meikinpohjustusainetta. Harjaa ripset.

#6 Huulipuna aiheuttaa kuivumista

Yksi todella yleinen ongelma on naisilla on seuraava; parhaan sävyinen huulipuna kuivattaa huulia. Sinun ei tarvitse heittää punaasi roskiin, mutta sinun ei myöskään tarvitse hyväksyä huulten kuivumista. Ennen kuin laitat huulipunaa laita syväravitsevaa huulirasvaa tai öljyä ja odota muutama minuutti, että voide kuivuu.

#7 Liian vähän poskipunaa

Kun lähdet illalla ulos tarvitset vähän poskipunaa. Mikäli se häviää ja sinulla ei ole mukana mitään samanlaista, älä panikoi. Voit tähän käyttää vastaavaa huulipunaa tai luomiväriä, joka on matta ja oikean värinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *