Kevätuusinta iholle – mistä aloittaa?

Kevät on aivan nurkan takana. Hetken päästä laitamme takit, hatut ja huivit kaappiin, ja otamme ulos mekot, tiukat topit ja hameet. Mutta ennen kuin pääsemme sinne asti, meidän tarvitsee valmistautua tulevia lämpimiä päiviä varten. Meidän tarvitsee hoitaa ihoamme.

Couperosa iho tarvitsee erityistä huolenpitoa ennen kevättä. Miksi? Koska auringonsäteet antavat verisuoniemme laajentua, ja se aiheuttaa ihon punoitusta. Tarvitset erityistä voidetta, joka pienentää näitä verisuonia. Tuotteet, joita valitset, tulisi sisältää C-vitamiinia ja PP:tä. Väärien kosmetiikkatuotteiden käyttäminen saattaa pahentaa ihon tilaa, ja se saattaa johtaa ruusufinniin. Voit kysyä laserhoidosta paikallisesta kauneushoitolasta. Kevyt laserimpulssi poistaa ”hämähäkin jalat” kasvoilta ja parantaa kasvojen yleisilmettä.

Ennen kuin aurinko alkaa paistaa yhtään intensiivisemmin, sinun tulee pitää huolta kasvojesi ihosta. Microhionta, kuorinta tai kemikaalinen kuorinta voi olla avuksi. Kuorinnat ja microhionnat voivat poistaa kuolleita ihosoluja, tasoittaa ryppyjä ja vaalentaa ihon sävymuutoksia, kun taas kemikaalinen kuorinta uudistaa koko ihon pinnan. Tämän tyyppiset hoidot ovat hyödyllisiä ihmisille, joilla on rasvainen iho, sekaiho tai taipumusta epätäydellisyyksiin ihossa. Jos sinulla on tummia ja syviä arpia tai epämiellyttävä akne, voit koittaa myös laserhoitoa. Muista kuitenkin, että laserhoitoja saa tehdä ainoastaan koulutetut kauneudenhoitajat, jotka käyttävät tähän erityisesti tarkoitettuja välineitä.

Älä unohda rintakehää. Iho tarvitsee kohotusta. Loistava ratkaisu tähän olisi intensiivisesti kosteuttava kuivalle iholle tarkoitettu öljy. Erittäin tärkeä kohta ihonhoitoa on hieroa sitä jääpaloilla, jotta verenkierto parantuisi. Hiero rintakehää jääpaloilla pyörivin liikkein; viimeistele hoito kaulan iholle. Älä unohda rintoja; voit tehdä kosteuttavan naamion myös tälle alueelle. Voit kokeilla myös kuntouttaa rintalihaksiasi ja saada siitä näin kauniimman näköisen.

Lantiolle tehtävät hoidot eivät ainoastaan kiinteytä, vaan sen lisäksi myös ehkäisee selluliittia sekä venymisarpia. Pelkällä muutaman minuutin hieronnalla, jonka teet erityisesti tähän tarkoitetuilla tuotteilla, saat ihosi tuntumaan kauniimmalta, joustavalta ja nuorekkaalta. Voit myös käyttää käsinettä tai sientä pyöreälle pinnalle. Kemikaalinen kuorinta on kuulema myös erittäin tehokas hoikentaja lantionseudulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *