Miten Ylläpidää Värjätyt Hiukset

Värjätyt hiukset vaativat erityistä huolenpitoa, jotta väri säilyy kirkkaana ja hiukset pysyvät terveinä. Tässä blogikirjoituksessa jaamme parhaat vinkit värjättyjen hiusten hoitoon ja ylläpitoon.

Valitse oikeat tuotteet

Ensimmäinen askel värjättyjen hiusten hoitoon on tuotteiden valinta. Muista, että kaikki tuotteet eivät sovellu värjätyille hiuksille. Tarvitset shampoon ja hoitoaineen, jotka on erityisesti suunniteltu värjätyille hiuksille.

Vältä kuumaa vettä

Pese hiukset mieluiten viileällä vedellä. Kuumalla vedellä peseminen voi haalistaa hiusväriä. Hiusten peseminen viileällä vedellä auttaa myös hiusten säilyttämisessä ja luo niille terveen kiillon.

Älä pese hiuksia liian usein

Usein pestävät hiukset haalistuvat nopeammin. Jos mahdollista, yritä pidentää pesuväliä. Käytä kuivashampoota hiustesi raikastamiseen pesujen välillä.

Lämmin värisuojaus

Kuumuus on yksi suurimmista värjättyjen hiusten vihollisista. Suojaa hiuksiasi lämpövaurioilta käyttämällä lämpösuojasuihketta ennen hiusten kuivaamista, suoristamista tai kihartamista.

Käy säännöllisesti kampaajalla

Säännölliset kampaajakäynnit ovat elintärkeitä hiusten terveydelle. Leikkaa hiuksia säännöllisesti, jotta ne kasvavat terveinä ja vähennät hiusvaurioita.

Ravitse hiuksiasi

Hiustenhoitonaamiot voivat auttaa palauttamaan hiusten kosteuden ja ravinteet, jolloin ne näyttävät terveiltä ja kiiltäviltä. Syötä hiuksia sisäpuolelta sisältämällä ruokavalioosi terveellisiä rasvoja, proteiinia ja vitamiineja.

Älä kampaa märkiä hiuksia

Märät hiukset ovat hauraita ja alttiita vaurioille. Jos sinun täytyy kammata hiukset kun ne ovat vielä märät, käytä laajapintainen kampa tai harja.

Anna hiusten levätä

Värjättyjen hiusten jatkuva käsittely aiheuttaa stressiä hiuksille. Anna niiden levätä aika ajoin. Suuntaviivana, varaa vähintään 6-8 viikkoa värityksen jälkeen ennen seuraavaa hiusväriä.

Lopuksi, ole kärsivällinen ja hellä hiuksillesi. Vaikka olisit ottanut huomioon kaikki neuvot ja vinkit, jotka on annettu tässä postauksessa, hiusten hoitoon liittyy aina monia tekijöitä. Jokainen hiussarja on ainutlaatuinen ja vaatii omat erityishoitoaan. Kokeile eri menetelmiä ja tuotteita, kunnes löydät sinulle parhaiten sopivan.