Katkenneita verisuonia kasvoilla? Tässä 6 parasta seerumia niiden hoitoon [TOP-LISTA]

Jos ihosi on vaivalloinen, sinun on löydettävä ongelmakohtia hoitava tuote kasvoillesi. Katkenneiden verisuonien, punaisuuden ja ärsytyksen ei tarvitse häiritä sinua enää – hanki itsellesi oikeanlainen kasvoseerumi täynnä pieniä ongelmaverisuonia korjaavia raaka-aineita.

Alta löydät listan kuudesta parhaasta kasvoseerumista, jotka hoitavat kasvojen laajentuneita verisuonia. Seerumit myös rauhoittavat ärtynyttä ihoa auttaakseen sinua saavuttamaan toivomasi virheettömän ihon.

PARHAAT KASVOSEERUMIT KATKENNEIDEN VERISUONIEN HOITOON

Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Tämä on paras rauhoittava seerumi katkenneiden verisuonien hoitoon. Tulet rakastumaan sen kaikkiin ominaisuuksiin – uskomattomat vaikutukset, runsas koostumus, hyvä hinta-laatusuhde, suuri koko ja sitä voi myös käyttää juuri ennen meikkausta. Tämän seerumin avulla voitat taistelun punoitusta ja katkenneita verisuonia vastaan. Päivä päivältä Anti-Redness Face Serum hoitaa herkkää ja helposti ärtyvää ihoa, ja sen myötä ihosta tulee puhdas sekä hehkuva.

Useat kasviuutteet Nanoil Anti-Redness Face Serumissa rauhoittavat ihoa ja ehkäisevät ärsyttävien sekä vaurioittavien tekijöiden vaikutuksia. Lehmus, sypressi, kastanja ja ayurvedinen punarnava rauhoittava herkkää ihoa vähentämällä punoitusta, supistamalla laajentuneita verisuonia ja vapauttamalla ihon polttavasta tunteesta. Tuote auttaa unohtamaan kaikki couperosaihon yleiset vaivat.

Seerumi alkaa toimia jo ensimmäisellä käyttökerralla. Tuote imeytyy nopeasti ihoon kosteuttamaan ja ravitsemaan jättämättä rasvaista pintaa jälkeensä. Ihosta tulee tasainen ja hyvännäköinen. Positiiviset arvostelut todistavat, että Nanoil Anti-Redness Face Serum on yksi parhaista rauhoittavista kasvoseerumeista katkenneiden verisuonien hoitoon.

tuotteen verkkosivu: www.nanoil.fi

Dior, Capture Youth Redness Soother

Dior on ylellisyyden synonyymi mutta nämä tuotteet eivät valitettavasti ole kaikkien kukkarolle. Seerumi herkälle ja punoittavalle iholle on saanut monia faneja, jotka rakastavat sen välitöntä rauhoittavaa vaikutusta.

Capture Youth Redness Soother sisältää rauhoittavia ja suojaavia puuvillapeptidejä. Säännöllisessä käytössä kasvoseerumi vähentää punoitusta huomattavasti ja tasoittaa ihon sävyä. Toinen ainesosa, kurjenmiekkauute, ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Seerumi siis tekee kaksi asiaa samaan aikaan.

Yhdestä 30 millilitran pullosta on maksettava enemmän kuin muista samankaltaisista ihonhoitotuotteista, mutta vaikutukset ovat hinnan arvoisia, etenkin jos kaveriksi ottaa Diorin kasvovoiteen samasta sarjasta. Sekin tosin on aika kallis.

PCA Skin, Anti-Redness Serum

Tässä uniikki rauhoittava ja rentouttava kasvoseerumi ärtyneelle ja punoittavalle iholle. Vaikka tuote maksaa aika paljon, kuluttajat rakastavat sen ‘tutkittuja’ ainesosia ja niiden vaikutuksia. PCA Skin seerumi hoitaa kaikenlaisia ulkoisten tekijöiden aiheuttamia ärsytyksiä. Tuote ehkäisee herkän ihon polttelevaa tunnetta ja ruusufinniä.

Runsaan ravitsevan koostumuksen ansiosta PCA Skin Anti-Redness Serum tukee ihon vastustuskykyä. Tuotteessa on Aldavine -yhdistelmää, joka on sekoitus ihoa rauhoittavaa ruskeaa ja vihreää levää, ärsytystä lievittäviä kapriksia ja bisobololia – joka on kamomillasta löytyvä rauhoittava ainesosa.

PCA Skin Anti-Redness Serum näyttää olevan täydellinen seerumi laajentuneista verisuonista, punoituksesta ja tavallisista couperosaihon ongelmista kärsivälle herkälle iholle.

Olehenriksen, Truth Serum 

Tämäkin on hyvä kasvoseerumi rauhoittamaan ja kaunistamaan ihoa, kun sitä käyttää säännöllisesti. Öljytön seerumi sisältää C-vitamiinia ja kollageenia, eikä se tuki ihohuokosia tai jätä ihoa rasvaiseksi. Sen sijaan tuote kirkastaa, parantaa ihon kimmoisuutta ja kosteuttaa ihoa. Lisäksi Olehenriksen Truth Serum suojaa ulkoisten tekijöiden haitallisilta vaikutuksilta ja vahvistaa verisuonien seinämiä. Tämä puolestaan ehkäisee punoitusta.

C-vitamiinin, appelsiiniuutteen ja muiden väriongelmia poistavien ainesosien lisäksi tuotteessa on ikääntymistä hidastavia raaka-aineita. Hyaluronihappo ehkäisee kuivuuden aiheuttamaa ärtymistä. Aloe vera lievittää ärsytystä ja parantaa ihon luonnollisia suojamekanismeja.

Kaikki tämä tekee Olehenriksen Truth Serumista loistavan tuotteen kuivalle ja väsyneelle iholle. Tämän lisäksi seerumi sopii myös helposti ärtyvälle ja katkenneista verisuonista sekä punoituksesta kärsivälle iholle.

La Roche-Posay, Rosaliac AR Intense

Tämä kasvoseerumi on tunnetuin seerumi punoituksen ja katkenneiden verisuonien hoitoon. La Roche-Posay Rosaliac AR Intense vähentää punoitusta hoitamalla ja supistamalla heikkoja verisuonia kasviuutteiden avulla. Tuotteen pääainesosa on lähdevesi, joka tunnetusti rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Seerumi on geelimäinen ja aika kevyt.

Tuotetta käyttäneet kertovat, että punaisuus vähenee muutamassa viikossa. Tämä lähes ikoninen kasvoseerumi on suosittu herkän ihon omistajien keskuudessa ja ihonhoidon ammattilaiset suosittelevat sitä usein.

La Roche-Posay Rosaliac AR Intense on ollut markkinoilla pitkään ja siksi punoituksesta sekä katkenneista verisuonista kärsivät ovat ehtineet tutustua siihen. Ihonhoidon ammattilaiset huomioivat erityisesti yhden ainesosan – ambofenoli hoitaa punoitusta täydellisesti.

Dr. Grandel, Couperose Expert Concentrate 

Lopuksi kasvoseerumi, josta löytyy peptidisekoitus nimeltä Matrix. Koko tuote on itse asiassa yhdistelmä aktiivisia ainesosia, joiden tehtävä on uusia ihon kollageeni- ja elastiinikuituja.

Tuotteessa on myös arvokasta nuorentavaa E-vitamiinia ja monia herkkää sekä punoittavaa ihoa hoitavia kasviuutteita (esim. koiruoho, silkkiheinä). Ruusuöljy vahvistaa heikkoja verisuonia ja se ratkaisee katkenneiden verisuonien ongelman.

Tämä on listan ainoa kasvoseerumi, joka sisältää vihreää pigmenttiä. Pigmentin tehtävä on peittää kasvojen punoitusta ja tasoittaa ihon sävyä. Dr. Grandel Couperose Expert Concentrate ehkäisee myös ikääntymistä ja sisältää joitain nuorentavia ainesosia.