Korjaava meikkipohja HD (uutuus Inglotilta)

Inglot aloitti tämän vuoden julkaisemalla monia uutuustuotteita. Tämä merkki on esitellyt erittäin monia innovatiivisia meikkejä, ja niiden joukossa on muunmuassa meikkipohja jossa on HD pigmenttejä, jotka korjaavat ihon epätasaisuuksia. Miten tämä HD pohja toimii? Miksi Inglotin korjaava meikkipohja ansaitsee huomiomme?

Inglot esitteli korjaavan meikkilinjaston, jossa on viisi eri väriä – jokainen HD meikkipohja antaa erilaisen tuloksen erityisesti valituilla ainesosilla. Näistä kaikki toimivat yhtä tehokkaasti ja perusainesosat ovat samat. Korjaava meikkipohja Ingoltilta peittää ihon epätäydellisyydet ja tasoittaa sen pinnan kiitosliljauutteen ja hyaloriinihapon. Nämä ainesosat varmistavat, että tämä hypoallerginen meikkipohja antaa lisäkosteutta ja pehmeyttä kasvoille.

Mitä ominaisuuksia on jokaisessa korjaavassa HD meikkipohjassa?

  1. Pink HD – Pinkki korjaava meikkivoide sisältää ylellistä valkoista tryffeliuutetta, jossa on ravitsevia ominaisuuksia; tämä meikkipohja on täydellinen samealle iholle, ja se antaa iholle raikkaan lookin.
  2. Green HD – Vihreä meikkipohja sisältää hevoskastanjauutetta, joka vahvistaa katepillaria; se on paras meikkipohja peittääkseen ohuita verisuonia, punaisuutta sekä ärsyyntynyttä ihoa.
  3. Yellow HD – Keltainen meikkipohja sisältää luonnonuutteita afrikkalaisesta puusta nimeltä Enantia chlorantha jolla on antibakteerisia ominaisuuksia; imee talia ja tekee mattamaisen pinnan; tämä on ratkaisu punaisen ja violetin sävyisiin epätasaisuuksiin (esim. mustelmiin).
  4. Peach HD – Persikka meikkipohjassa on sahramiuutetta, joka on erittäin kallis ainesosa jossa on antioksidanttisia ominaisuuksia; peittää täydellisesti sinisen ja violetin sävyiset epätasaisuudet ja antaa kasvoille luonnollisen hehkuvan lookin.
  5. Mocha HD – Ruskea meikkipohja, jossa on japanilaista neidonhiuspuu uutetta (ns. ginkgo biloba) jossa on kimmoisuutta tukevia ominaisuuksia; tämä pohja on loistava neutralisoidaksesi ja piilottaaksesi pigmenttimuutoksia iholta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *