Vuoden 2017 trendikkäimmät hiukset

2017 on ollut hiuksista puhuttaessa erittäin tuottelias vuosi. Yhä useammat ihmiset ovat hyppäämässä trendien aallonharjalle, ja tämän seurauksena tämän vuoden kauneusmuodit ovat olleet ylittämättömässä osassa. Tässä artikkelissa keskustellaan vuoden 2017 trendikkäimmistä hiuksista ja näytetään, kuinka voit luoda oman tyylin ja lisätä muutaman sävyn vuoden viimeisimpään hiustyyliin.

Värilliset hiukset

Värilliset hiukset ovat olleet erittäin suuressa kulutuksessa tänä vuonna, ja monet syyttävät monien julkkisten, kuten Kylie Jennerin ja Rihannan, valitsemista värillisistä hiuksistaan. Monet valitsevat joko omannäköisensä värin tai vasta kokeilevat jotain epätavallista. Värilliset hiukset voivat olla todella hauskoja ja mielenkiintoisia, ja ne joko voivat korostaa omaa ominaista ulkonäköäsi tai luoda kokonaan uuden ulkonäön.

Väri voi olla paljon kaikenlaisia, kuten violetti, punainen, sininen, vaaleanharmaa tai jopa oranssi. Voit yrittää yhdistää kahta väriä ja tehdä omasta hiusväristäsi erittäin ainutlaatuisen. Jos haluat olla turvallisempi väreissäsi, voit valita vaalean sävyjä, jotka yhdistettynä muutamaan hiustyyliin, kuten ranskalaisiin laineisiin tai sivusuunnassa kammattuihin kampauksiin, ovat todella kauniita ja klassisen tyylikkäitä.

Faux HawkSuuntaus

Faux Hawk-suuntaus on todella jännittävä vuoden 2017 trendikkäimpiin hiustyyleihin. Tämä hiussuuntaus on samanlainen kuin tavallinen “kanahaukka”, mutta se tehdään ilman harjailua. Tämä aikaansaa voimakkaamman ja värikkäämmän suuntauksen, joka erottuu paljon helpommin. Nämä hiukset on luotu surruttamalla hiuksia pienemmäksi ja keskittämällä sen otsalle mahdollisimman paljon. Faux Hawkia voidaan muuntaa monella eri tavalla, mutta olet varmasti antamassa hiuksille rankkaa tyyliä.

Otsatukka-Suuntaus

Otsatukka-suuntaus on ollut erittäin suosittu vuoden 2017 trendikkäimmistä hiuksista, ja jokainen, joka on norjalainen tai Britanniasta, on todennäköisesti nähnyt joitain näistä tyyleistä jossain vaiheessa. Otsatukka-suuntaus koostuu siitä, että suuri osa hiuksista on tuettu sivuille ja pieni osa jätetään päähän korostamaan ulkonäköä. Jotkut ihmiset valitsevat otsatukkasuuntauksen, etenkin kun he haluavat saada pidemmät hiukset näyttämään lyhyemmiltä ja ryhdikkäämmiltä. Tässä hiusmuodossa voi olla todella muodikas, ja voit myös yhdistää otsatukkasuuntauksen hieman ylöspäin pumpatulla tukkauksella omiin tarpeisiisi ja tyyliisi.

Boho-inspiroidut kampaukset

Boho-inspiroidut kampaukset ovat olleet yhtä suosittuja kuin koskaan vuonna 2017. Nämä tyylikkäät kampaukset sopivat hieman hippityylisinä kulahtaneille tyyleille ja on helppo yhdistää trendikkäisiin ja tyylikkäisiin asuihin. Kaikki, mitä tarvitset, on tyylimäinen asu ja hiustuotteet, ja voit alkaa luoda omaa uniikkia leasingia. Boho-tyyliset kampaukset voivat olla sekä löysiä että tiukkoja, ja saat yhdistettyä suppeammat otsatukat löysempiin otsatukkiin, joiden luoma etäisyys tapahtuu juuri oikeaan paikkaan, hiukset sekä pysyvät tiukasti otsassa että päällä.

Bob-hiusmuodot

Bob-hiusmuodot ovat olleet inspiroivia viime aikoina, ja kukaan ei voi kieltää niiden tyylikkyyttä ja näyttävyyttä. Kun kyse on bob-hiusmuodoista, voit valita jonkin tämän vuoden trendikkäimmistä hiustyyleistä, kuten löyhemmät bob-huulet, edelleen pitkät bob-huulet tai pienemmät bob-huulet. Voit myös kokeilla eri värejä ja malleja, ja voit yhdistää muotiin ja klassisiin tukka -tyyleihin.

Uudet bangs-tyylit

Uudet bang-tyylit ovat olleet suosittuja vuonna 2017. Tämän tyylin kannattaa ehdottomasti kokeilla tänä vuonna. Bangs voi olla helposti tyylikäs ja trendikkäästi ja voit valita joko sivulta tai päältä. Jotkut ihmiset kokeilevat pitkiä ja leveitä viiksiä, ja toiset taas lyhyitä ja keskisuuria töykeitä viiksiä. Uudet bangs-tyylit voivat muuttaa ulkonäösi ja antaa sinulle vahvemman vaikutelman.

Kampaus pörröihin hiuksiin

Pörröiset hiukset ovat todella trendikkäitä vuoden 2017 hiusmuodoissa, eikä se ole mennyt hukkaan monien huomaamatta. Kampaus pörröihin hiuksiin voi olla hyvä valinta, jos päätät olla rennemmässä hiustyylissä. Nämä suoristamattomat ja pörröiset hiukset antavat sinulle rento ulkonäkö, joka on todella muodikas tänä vuonna.

Uudet muotoilutu