Mascara – Fabulous tarina ikonisen kosmetiikan

Miten hyvin tiedämme rakastamamme mascarasta, saatoimme olla vielä huomaamatta sitä, mitä kekseliäisyyttä ja innovaatiota se on luonut läpi vuosikymmenten. Aina ensimmäisistä oudosti näyttävistä saippuahöröistä, joita egyptiläiset jumalattaret käyttivät, aina moderniin joustaviin koostumuksiin ja langanmuotoisiin ripsivärimötöihin. Mascara on ollut tärkeä osa kauneudenhoitorutiiniamme kaikkina aikoina, ja se jatkaa elämää satoja vuosia.

Mascara: silloin ja nyt

Mascaran historia alkaa tuhansia vuosia sitten Egyptissä, kun orjat ja alhaiset kastit sovelsivat saippualaatikkonsa kulmistaan antaakseen silmilleen rohkeimmat ja kirkkaimmat värit. He melkoisesti sekoittivat kasviöljyä, karbonaattia ja velun, jotta saavuttaisivat erottuvuuden, kauneuden ja upeudetta sopimattomilla meikkiaineilla. Moderni mascara esittelee oman kosmisensa tähän moderniin aikaan, sillä ripsien korostamiseksi ja erottamiseksi on eri värisiä mascaroita ja mallisuutuuksia, joita voidaan käyttää pidentämään, linkittämään ja paksuuttamaan ripsiä.

Moderni mascararajoittaa on paljon tuotantomenetelmiä ja aineksia, mukaan lukien talkki, öljy, bentsotiini, geeli, joustavat polymeerit ja joukko kosmetiikkatuotteisiin liittyviä kemikaaleja. Ne antavat meille liimamaisen, kosteuttavan koostumuksen, joka tarttuu ripsiin ja myös huomattavasti sen akron, jolla meikki kestää pidempään ja antaa ehdoton rakenne. Joissakin moderni vedetyissä tuotteissa on mikrokanaviin nukutettu ripsiliimauksen geeli, mikä tekee produktin vielä tehokkaammaksi jättämällä tuuheat, erottuvat ripset.

Ripsien rakentaminen ja pidentäminen

Haluamme aina tehdä meikkejämme näyttämään paremmalta rakentamalla, suurentamalla ja pidentämällä ripsiä, jotta se erottuisi ja tuntuisi elävältä. Niinpä innovatiiviset ja hyvin kehittyneet mascarat ovat luoneet erilaisia meikkejä ja muotoja, joita voimme soveltaa ripsiemme kauneuden sääntöjen kohottamiseksi. Pidencyystuotteiden juuri on täynnä mallinmuotoisia versioita, joita voidaan käyttää voimakkaasti määrittelyihin ja lyhyiden ripsien tuuletukseen. Voimakas koostumus ja liima-ainekset antavat selkeästi tuoreen ulkonäön, joka pitää ripset omalla paikallaan poistamatta hennosti harjattua kaivoa.

Lentävät ja vesipohjaiset tuotteet

Virtaviivaiset tuotteet ovat erityisen kevyitä ja antavat helpon, keskimääräisen peitoksen, joka sopii päivittäiseen käyttöön. Nämä tuotteet voidaan helposti laittaa ja poistaa, ja ne ovat pehmeitä ripsille, eivätkä aiheuta turvotusta. Lentävät ja vesipohjaiset tuotteet sopivat hyvin tarpeellisiin tilanteisiin ja antavat erittäin tasalaatuisen ja pysyvän päällysteen ripsille. Tämän seurauksena lentävät ja vesipohjaiset tuotteet ovat erinomainen vaihtoehto erityyppisille sääolosuhteille ja meikkituotteille.

Langanmuotoiset mascara

Kun puhumme langallisesta mascara, puhumme varsin ainutlaatuisesta kiinnittämismenetelmästä, joka korostaa ripsiä uskomattomilla tavoilla. Tämä menetelmä käyttää erityistä koostumusta, joka tarttuu ja muovaa kulmikkaat ripset liimattuna. Tämän seurauksena todella kauniit ja kauniit ripset ovat tämän menetelmän ansiosta ja ne kestävät loman loppuun asti. Siksi se on hieno versio normaalista ripsiväristä ja on yksi kaikkien aikojen suosituimmista.

Ripsenkuorrutus ja yhdistelmät

On olemassa erilaisia tuotteita ja menetelmiä ripsien kuorrutukseen. Nämä sisältävät geel- ja öljykuorituksen naamioiden, joilla voidaan hoitaa ja turvottaa ripset, antaen sille terveellisen ja tuuhean näköisen. Sen lisäksi on myös yhdistelmiä, kuten ripsivärisiksi ja naamioiksi tarkoitetut tuotteet, joilla voi yhdistää eyelinerin ja ripsivärin voimakkaan tuuheuden ja pehmeyden.

Moderni mascaran historia

Vanha mascara ei ole muuttunut niin paljon taiteen historiassa. Eksoottiset ainesosat on korvattu teknisin kemikaalien sekoituksella ja moderni kokeilutuotteet, kuten kuorittavat naamarituotteet ja tuuhea, geelimyttyinen tai rattiaukon pysyvä paku, on ottanut paikkansa ripsihyllyssä. Mascaran itsenäinen historia sai alkunsa aivan viime vuosisadan alusta, kun ranskalaiset meikkimyymälät alkoivat kantaa binokuloita, jotka tuottivat värin ja koostumuksen, joka oli silloin tuomittu epätavalliseksi ja väri oli hyvin tumma.

Myös säiliöitä on päivitetty, poistamalla ne ja antamalla meille pienempi, pieni ja kutoma aina liimattava ripsiväri. Nämä kulmikkaat rakenteet vetävät tältä osin lähin til