Nuorekkaat kasvot takaisin parhaalla retinoliseerumilla!

Retinoli – eli A-vitamiini. Mitä siitä kannattaa tietää? Mikään ei päihitä sitä taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan ja se toimii parhaiten kasvoseerumin kaltaisen kevyen ja tiivistetyn tuotteen sisällä.

Vaikka moni ajattelee retinolia uutena kosmetiikkakeksintönä, se keksittiin itse asiassa aikoja sitten. Aluksi emme tunteneet A-vitamiinin kaikkia ominaisuuksia ja nyt olemme tutustumassa sen kaikkiin iho-hyötyihin sen suosion noustessa. Retinoliin kannattaa siis tutustua tarkemmin. Etenkin sen ihoa kaunistavien ominaisuuksien ansiosta.

Retinoli kosmetiikkatuotteissa

Retinoli on A-vitamiinin tunnetuin johdannainen. Sitä käytetään kosmetiikkatuotteissa (esim. voiteissa, silmänaluslaastareissa ja kasvoseerumeissa) ja kauneushoitoloiden kasvohoidoissa. Ainesosa muuttaa ihon kokonaan – parempaan suuntaan tietenkin! Retinoli tukee kollageeni- ja elastiinituotantoa, jotka ovat kaksi tärkeää proteiinia. Tämän ansiosta retinoli on paras valinta anti-age tuotteisiin, aknen parantamiseen ja hyperpigmentaation vähentämiseen. Ainesosan ominaisuudet antavat meidän nauttia nuorekkaasta ihosta paljon kauemmin.

Miten retinoli vaikuttaa ihoon?

  1. Nopeuttaa ihon kuorintaa ja korjaa ihoa
  2. Lisää joustavuutta ja tukee kollageeni- ja elastiinituotantoa
  3. Säilyttää ihon kosteuden
  4. Silottaa syvimmätkin rypyt
  5. Vähentää pigmenttiläiskiä niiden syntyperästä huolimatta
  6. Ehkäisee rasvaisuutta
  7. Vähentää tulehduksia ja aknen puhkeamisia
  8. Tekee kasvoista kimmoisammat ja nuorekkaammat

Parhaista paras: RETINOLISEERUMI

Miten A-vitamiinista saa kaiken irti ja miten sen täyttä potentiaalia voi hyödyntää? Sitä tarvitsee vain käyttää kerran päivässä, ihanteellisesti retinolipohjaisen kasvoseerumin muodossa. Kasvoseerumi on paras vaihtoehto kaikista retinolituotteista sen ominaisuuksien ansiosta. Vain seerumi sisältää runsaita määriä retinolia, eli voimme kaunistaa ihoa tehokkaasti käyttämällä vähemmän tuotetta ja rasittamatta ihoa.

Meidän on oltava tietoisia erilaisista retinoliseerumeista ja eri tehokkuuksista. “Halutun” ainesosan määrä ei ole ainoa ratkaiseva tekijä. Tuotteen laatu ja muut ainesosat ovat myös tärkeitä. Onneksi teidän ei tarvitse etsiä parasta tuotetta itse. Tässä parhaat retinoliseerumit naisten arvostelujen ja suositusten perusteella.

paras kasvoseerumi Nanoil

Nanoil Retinol Serum

ANTI-AGE VAIKUTUS – NUOREKKAAMPI IHO – VÄHEMMÄN NÄKYVÄT PIGMENTTILÄISKÄT – VÄHENTYNYT AKNE – NUOREKAS JA ELVYTETTY IHO – SILEÄMPI IHO – ELOISAMPI IHO

Nanoilin tehokas retinolikasvoseerumi ansaitsee ensimmäisen paikan tässä listassa. Nanoilin tuotteet ovat luonnollisia ja ne ovat jo valloittaneet kosmetiikkamarkkinat. Kuluttajat rakastavat brändin tarkasti valituista ainesosista koostuvia tuotteita ja tämä näkyy myös tässä seerumissa. Tehokkaasti nuorentava, kuoriva ja vaalentava puhdas A-vitamiini on Nanoil Retinol Serumin tärkein ainesosa mutta tuotteessa on muutakin: Boerhavia Diffusa -kasvin uutetta. Kasvi ei ole kovinkaan tunnettu mutta se on erittäin vahva antioksidantti. Mikä muu erottaa tämän seerumin kilpailijoistaan? Kevyt ja täydellisesti imeytyvä koostumus on parasta tuotteessa – sitä voi käyttää ennen nukkumaanmenoa tai päivällä aurinkovoiteen kanssa. Vaikka retinolissa itsessään on muutamia vikoja, Nanoil Retinol Serumia voi käyttää huoletta. Sitä voi ostaa verkosta www.nanoil.fi, hinta on kilpailukykyinen ja pullo on lähes kaksi kertoo isompi kuin muut retinolituotteet (50 ml).

The Ordinary Retinol Serum

RAVITSEVA – KOSTEUTTAVA – ANTI-AGE – PÄIVÄSEERUMI – ELOISAMPI IHO

Siirrytään yhteen edullisimmista retinoliseerumeista, joka on The Ordinary Retinol 0,2% in Squalane. Tällä kertaa laatu vastaa hintaa. Tuote kuitenkin myy todella hyvin ja se on suosittu valinta ihmisten keskuudessa, jotka haluavat käyttää retinolia ongelmaihon päivittäisessä hoidossa. Seerumissa on vain vähän retinolia, eli se ei myöskään ärsytä ihoa. Se on hyvä seerumi aloittelijalle. The Ordinary Retinol Serum ei sisällä kovinkaan montaa arvokasta ainesosaa ja siksi tuntuu, että brändi ei hyödyntänyt A-vitamiinin täyttä potentiaalia. Silikonitonta ja öljyistä tuotetta voi käyttää kerran päivässä, mieluiten ennen nukkumaanmenoa. Ei suositella käytettäväksi aamulla.

Peter Thomas Roth Retinol Serum

SILEÄMPI IHO – NUOREKKAAMPI IHO – TASAINEN IHONSÄVY

Päätimme pistää kalleimman A-vitamiiniseerumin hieman alemmas tässä listassa. Peter Thomas Roth Serum sisältää myös muita iholle tärkeitä vitamiineja, esimerkiksi vaalentavaa C-vitamiinia ja tunnetusti nuorentavaa E-vitamiinia. Retinoli on kuitenkin pääosassa ja se tekee Peter Thomas Roth Fusion PM -seerumista yhden parhaiten myyvistä tuotteista ikääntyvälle iholle (vaikka se on alun perin tarkoitettu kaikille ihotyypeille). Valitettavasti pienestä 30 ml pullosta saa maksaa maltaita. Tuote ei myöskään ole kustannustehokas paksun koostumuksensa takia mutta se imeytyy hyvin jättämättä rasvaista pintaa iholle.

REN Clean Skincare Retinol Serum

PEHMEÄMPI IHO – ELOISAMPI IHO – KOSTEUTTAVA – TASAINEN IHONSÄVY

Meidän oli pakko lisätä REN Clean Skincare Bio Retinoid Anti-Wrinkle Concentrate Oil parhaiden retinoliseerumien listaan. Tässä öljyseerumissa on A-vitamiinia mutta ei tavallista sellaista. REN -seerumi sisältää ainesosaa nimeltä Bio Retinoid™, joka on uniikki tälle tuotteelle suunniteltu A-vitamiinin muoto. Yhdessä White Beggar’s Tick Flower Extract (bidens alba -uute) kanssa seerumiin saadaan ravitsevia ominaisuuksia. Tuotteen koostumus tekee siitä helppokäyttöisen ja REN Concentrate Oil on hyvä hoitava seerumi. Monen käyttäjän mielestä tuote kuitenkin maksaa ihan liikaa. Mikäli hinta ei tuota ongelmaa, tuote on kokeilemisen arvoinen.