Nanoil Retinol Face Serum: 5 yllättävää faktaa ikääntymisestä

Rypyt eivät anna armoa. Ne saattavat tulla esiin, vaikka olemme vielä nuoria. Mitä pitäisi tehdä, kun iho menettää joustonsa ja nuorekkuutensa? Älä anna ei-toivottujen muutosten latistaa. Voimme tukea ihon kollageenituotantoa ja elvyttää ihoa NANOIL Face Serumilla – parhaalla kasvoseerumilla. Haluatko tietää lisää? Tässä niitä piisaa!

FAKTA 1: NANOIL SISÄLTÄÄ TEHOKKAINTA RETINOLIA

Retinoli Nanoilin seerumissa nuorentaa ihoa ja se näkyy selvästi. Tehokkaan retinolimuodon – eli retinyylipalmitaatin – ansiosta. Tämä kosmetologien suosittelema retinoli muuttuu puhtaaksi A-vitamiiniksi ollessaan ihokosketuksessa. Tämän takia ainesosa nuorentaa ja hoitaa ihoa niin tehokkaasti. Nanoil Serum kiinteyttää, vaalentaa ja paikkaa ihoa intensiivisesti. Tuote silottaa ryppyjä, kaunistaa ihon sävyä ja auttaa hoitamaan aknea normalisoimalla syvällä ihokerroksissa tapahtuvia toimintoja.

FAKTA 2: NANOIL TÄYDENTÄÄ KOLLAGEENIVARASTOJA

Kollageeni takaa ihon kiinteyden ja nuorekkuuden. Ajan myötä sen määrä vähenee ja meidän tulisi parhaamme mukaan saada kollageenituotanto toimimaan sujuvasti. Nanoil Retinol Face Serum on hyödyllinen apu tähän vaivaan, koska A-vitamiini ylläpitää optimaalista kollageenitasoa ihossa. Seerumin säännöllinen käyttö kiinteyttää, vahvistaa kollageenikuituja ja lisää ihon joustoa.

FAKTA 3: NANOIL PAIKKAA IHOA

Tiesitkö, että ihon palautuminen kestää kauemmin ikääntyessämme? Kuolleet ihosolut alkavat jäädä ihon pinnalle, koska kuorinta ei toimi yhtä hyvin kuin ennen. Tämä saattaa johtaa ihon kunnon heikkenemiseen. Nanoil Retinol Face Serum auttaa ihoa palautumaan ja nopeuttaa kuorintaprosesseja antaen meille sileän, raikkaan ja virheettömän ihon.

FAKTA 4: NANOIL TASOITTAA IHONSÄVYÄ

Retinoli parantaa ihonsävyä ja ehkäisee esimerkiksi hormonimuutosten aiheuttamia pigmenttiläiskiä. Nanoil Serumin valmistajat ovat valinneet retinolin seuraksi Punarnava-uutteen – vahvan hapettumista vastaan taistelevan antioksidantin, joka kaunistaa ihoa ja ihonsävyä. Ihosta tulee vaaleampi ja värivirheet näkyvät vähemmän.

arvostettu retinolikasvoseerumi Nanoil

FAKTA 5: NANOIL VÄHENTÄÄ RYPPYJEN NÄKYVYYTTÄ

Retinoli on yksi harvista ihonhoitoaineista, joka paikkaa ihoa intensiivisesti ja säännöllisellä pitkäaikaisella käytöllä vähentää syvien ryppyjen näkyvyyttä sekä poistaa matalat juovat kokonaan. Käsittelyn kesto on tärkeä osa kokonaisuutta, sillä mitä kauemmin Nanoilin retinoliseerumia käyttää, sitä paremmat tulokset ovat.

Älä odota enää: liity miljoonien tyytyväisten naisten joukkoon ja nauti sinäkin Nanoilin uskomattomista vaikutuksista ihollasi. Käy sivustolla www.nanoil.fi ja tilaa retinolituote tai muita Nanoil tuotteita kotiinkuljetuksella. Tunne olosi nuorekkaaksi iästä riippumatta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *