Parhaat kulmageelit – 5 arvostetuin tuotetta

Kulmien korostaminen kulmageelillä on nykyään erittäin suosittu menetelmä kulmien muotoilussa. Täydellinen tuote antaa kulmillesi halutun muodon ja kesyttää jopa kaikkein kurittomimmat kulmakarvat sekä lisää volyymia ja peittää harvat aukot. Laminoitujen kulmien vaikutus ei ole koskaan aiemmin ollut näin helppo saavuttaa!

Minkälainen kulmageeli sinun pitäisi valita, kun markkinoilla on niin paljon erilaisia tuotteita? Annamme sinulle seuraavaksi muutaman vinkin!

Tässä on TOP 5 kaikkien aikojen parasta kulmageeliä.

Tutustu huippuvalikoimaamme ja tavoittele täydellistä tuotetta, jolla saavutat unelmiesi ilmeen.

nanobrow lamination gel

1. Nanobrow Lamination Gel – kulmageeli

Arvostatko kauniisti määriteltyjä ja muotoiltuja kulmakarvoja? Nanobrow Lamination Gel on todellinen kauneuden sensaatio ja korvaamaton meikkituote monille naisille maailmanlaajuisesti. Tämä kulmageeli on erilainen kuin mikään muu markkinoilla oleva tuote, sillä se tuottaa ammattimaisen näköisen vaikutelman laminoiduista kulmakarvoista. Kätevä silikoninen kartiomainen spoolie varmistaa, että kulmakarvat ovat perusteellisesti muotoillut ja huolitellut koko päivän ajan. Nanobrow Lamination Gel on pitkäkestoinen ja tarkka tuote. Risiiniöljyllä rikastettu koostumus kosteuttaa kulmia, vahvistaa niitä ja suojaa niitä vaurioilta. Tämä takaa paitsi upean ulkonäön myös asianmukaisen kulmakarvojen hoidon. Nanobrow Lamination Gel on luotu kaikille kulmatyypeille – sen avulla voit meikata kuin todellinen ammattilainen!

Nanobrow Lamination Gel on luotu neljässä eri sävyssä tuomaan esiin luonnollista kauneuttasi: läpinäkyvä, beige, ruskea ja musta.

Saavuta luonnollisen näköinen vaikutus ja nauti siitä jopa 24 tuntia!

2. ILIA Essential Brow Gel

Kevyt kulmageeli, jota rakastat aivan varmasti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Se tekee kulmakarvojen muotoilusta äärimmäisen helppoa, parantaa niiden kimmoisuutta ja antaa mattapintaisen lopputuloksen. Luonnolliset ainesosat sulautuvat hyvin kevyeen ja kermaiseen koostumukseen. Ei huolta jäykistä kulmakarvoista tai kokkareista kulmissa. Kaksipuolinen harja, jossa on hienot harjakset, takaa, että voit hoitaa kulmia paremmin kuin koskaan ennen. ILIA Essential Brow Gel on vegaaninen tuote, joka on luotu kolmessa sävyssä: blondi, keskiruskea ja tummanruskea.

Levitä puhtaisiin ja kuiviin kulmakarvoihin kuten tavallista ripsiväriä ja tunne itsesi filmitähdeksi!

3. Chanel Le Gel Sourcils

Tämä Chanelin pitkäkestoinen kulmageeli on monien naisten kestosuosikki. Tyylikäs musta pakkaus herättää huomion ensisilmäyksellä. Geeli korostaa meikkiäsi ja korostaa täydellisesti kulmiasi. Se jättää kulmakarvat näyttämään täyteläisemmiltä ja tuuheammilta. Unohda paakut – Chanel Le Gel Sourcils -kulmageelin avulla sinun ei tarvitse enää kärsiä niistä koskaan! Tuote on dermatologien ja silmälääkärien testaama. Se ei ärsytä eikä aiheuta allergisia reaktioita. Kevyestä nestemäisestä koostumuksesta pidimme todella paljon! Entäpä sinä?

Chanelin kulmageeliä on saatavilla kolmessa sävyssä: läpinäkyvä, blondi ja brunette.

4. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel

Tämä erittäin pigmenttinen kulmageeli kestää kulmissa jopa 12 tuntia. Se tarjoaa korkean peittävyyden ja siinä on vedenkestävä koostumus. Erityinen spoolie varmistaa, että voit harjailla kulmasi täydellisesti ja antaa niille juuri haluamasi muodon. Tuotteen levittäminen osoittautuu erittäin helpoksi kenelle tahansa. Tämän kulmageelin koostumus on paakkuuntumaton eikä se liimaa kulmakarvoja toisiinsa. Lisäksi se ei tahriudu ja antaa luonnollisen ilmeen.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel on saatavilla sävyissä: tummanruskea, punaruskea, eebenpuu, karamelli, graniitti, keskiruskea, pehmeä ruskea, taupe, vaalea, suklaa ja tuhkanruskea.

5. GIVENCHY Mister Brow Groom

Etsitkö läpinäkyvää kulmageeliä, joka ei petä sinua koskaan? Mister Brow Groom kesyttää ja muotoilee kulmat antaen niille himoitsemasi volyymin ja kimmoisuuden. Sen koostumus on nopeasti kuivuva ja tarttumaton. GIVENCHY Mister Brow Groom sisältää B5-vitamiinia, joka hoitaa kulmia. Tuotteen harja on muotoiltu juuri oikein, jotta geelin levitys olisi mahdollisimman helppoa ja kätevää. Mister Brow Groom sopii sekä miehille että naisille. Se sopii erinomaisesti kaikille määrittelyä ja paksuntamista kaipaaville kulmatyypeille. Käytä sitä sellaisenaan tai yhdistettynä muihin haluamiisi kulmameikkituotteisiin!

Miten kulmageeliä käytetään?

Naiset valitsevat usein kulmageelin sen superhelpon levityksen vuoksi, joka tekee kulmameikin tekemisestä silkkaa nautintoa. Sinun tarvitsee vain tarttua valitsemaasi tuotteeseen ja ryhtyä harjaam kulmia ylöspäin suuntaavin vedoin, aivan kuten levittäisit tavallista ripsiväriä. Siinä kaikki!

Saat unelmiesi kulmakarvat hetkessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *