Laadukkaimmat pomadet, joita kuluttajat ja kauneuslehdet suosittelevat

Pomade on oikea kauneuden sensaatio, ja sitä se on ollut siitä saakka, kun ensimmäinen pomade lanseerattiin markkinoille. Sitä mainosti ensimmäisenä itse kulmakarvojen kuningatar Anastasia Soare, maailmankuulun Anastasia Beverly Hills -brändin perustaja. Sittemmin alkoi syntyä uusia ja erilaisia koostumuksia, jotka lupaavat virheettömän kulmameikin. Mikä markkinoilla olevista pomadeista on paras? Haaveiletko täydellisestä ja suositusta pomadesta? Ota nyt selvää, mitä tuotteita niin kuluttajat kuin kauneuslehdetkin kehuvat ja suosittelevat kilpaa!

Pomade – tuote vailla vertaa!

Pomade on kulmamaskaran, -puuterien ja -geelin seuraaja. Se eroaa kuitenkin kaikista edellä mainituista muotoilutuotteista, jotka olet tähän asti tuntenut ja joita olet aiemmin käyttänyt kulmameikissäsi. Pomade tulee yleensä pienessä purkissa, ja sen koostumus muistuttaa voidemaista luomiväriä tai tahnaa. Se on yleensä vahapohjainen. Muista tuotteista poiketen pomadella voit luoda kulmakarvoihisi voimakkaita, rohkeita ja näyttäviä efektejä. Se takaa, että voit määritellä kulmakarvojesi muodon uudelleen ja lisätä niille volyymia ja määritelmää. Ei ihme, että pomade on saavuttanut niin suuren suosion ja se on monien vaikuttajien suosikkituote.

Pomadella tehty kulmameikki on maailmanlaajuinen trendi: katso vaikka Kardashianin siskosten ja maailmanlaajuisten kauneusvaikuttajien meikkejä. Haluaisitko kokeilla sitä? Mietitkö, mikä pomade on paras? Tutustu parhaimpiin valintoihimme.

ARVOSTELU – kuluttajien ja kauneuslehtien suosittelemat pomadet

NANOBROW Eyebrow Pomade
Yksinkertaisesti paras!

nanobrow eyebrow pomade

Kymmenet testit, lukuisat meikit ja sadat arvostelut ovat määrittäneet voittajan; se on NANOBROW Eyebrow Pomade. Tämä on paras ja suosituin pomade. Sen koostumus, pigmentti ja kestävyys ovat verrattavissa arvostetuimpiin huippupomadeihin. Nanobrow’n pomade takaa ensiluokkaisen laadun, mutta älä huoli, jos luulet, ettei sinulla ole varaa siihen; tämän pomaden hinta on erittäin edullinen, ja tällaiseen laatuun, suorituskykyyn ja täydellisyyteen nähden todella edullinen! Se on erittäin miellyttävä, sileä, äärimmäisen tarkka ja mukava käyttää – tulet rakastamaan sitä, vaikka olisit käyttämässä pomadea vasta ensimmäistä kertaa elämässäsi. Parhaan pomaden ei tarvitse maksaa paljon eikä sen tarvitse olla lainkaan vaikea käyttää! Se takaa ammattimaisen näköisen kulmameikin kaikille! Tämä merkki on ehdottomasti huomionarvoinen. Nanobrow on kulmameikin ja -huollon asiantuntija. Uskomme, että se voi yllättää meidät vielä monilla erinomaisilla tuotteilla!

Lisää tietoa voi löytää viralliselta kotisivulta: nanobrow.fi

ANASTASIA BH DipBrow
– arvostamme sitä, koska se oli ensimmäinen laadukas pomade

Tästä maineikkaasta ja suositusta pomadesta kaikki alkoi – se ansaitsee todellakin kiitosta osakseen! Vaikka sen hinta on aika huikea, kannattaa muistaa, että se sopii niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin, on erittäin pigmenttinen ja kätevä käyttää. Vaikka sen lanseerauksen jälkeen on markkinoille tupsahdellut monia muita vastaavia tuotteita, se on edelleen suosittu valinta ja hintaluokkansa paras pomade. Tätä pomadea on saatavana monissa eri sävyissä, joten löydät varmasti luonnolliseen kulmaväriisi sopivan sävyn. Sen koostumus on vedenkestävä ja tahraamaton.

Tarte Frameworker™ Brow Pomade
– pomade designer-kauneustuotteiden faneille

Vaikka tämä pomade on melko usein kauneuslehtien sivuilla suositeltu pomade, pidä mielessä, että koostumus on erittäin pigmentoitunut, joten jos et ole taitava pomaden levityksessä tai haluat käyttää sitä päivittäisessä meikkirutiinissasi – on parempi valita jokin muu tuote. Se on koostumukseltaan melko paksua ja sitä on saatavilla 8 sävyssä. Useimmat niistä ovat melko vaaleita, jotta vaaleiden hiusten omistajat, joilla ei ole kovin tarkkaan määritellyt kulmakarvat, voivat löytää itselleen sopivan sävyn. Se on pakattu myös ihanaan pakkaukseen! Me ehdottomasti rakastamme sitä!

Benefit Cosmetics POWmade
– Ei paras, mutta kelpo tuote

Tämä pomade tulee yhdeltä kulmameikkien tunnetuimmalta merkiltä – Benefitilta. Ensimmäinen asia, jonka huomaat, kun alat käyttää sitä, on sen pehmeä koostumus (joidenkin mielestä tämä on plussaa, toisten mielestä miinus) ja epätavallinen pakkaus, joka helpottaa pomaden levittämistä. Saatavilla on kahdeksan eri sävyä, joten valinnanvaraa riittää. Sävyt on valittu niin, että ne sopivat sekä vaaleisiin että hyvin tummiin kulmakarvoihin.

Voiko pomadea käyttää luomivärinä?

Totta kai voit! Voimakkaimmin pigmentoituja pomadeja voi käyttää myös eyelinerina. Monikäyttöisyys on yksi niiden suurimmista eduista! Varustaudu siis laadukkaalla eyeliner-siveltimellä ja ryhdy töihin!

Miten elvyttää kuivunut pomade?

Tähän tehtävään on olemassa erityinen tuote – Duraline. Sitä tarjoavat useat eri tuotemerkit. Se soveltuu myös monien muiden kosmetiikkatuotteiden, ei vain pomadien, laimentamiseen. Vain yksi tippa riittää tekemään ihmeitä ja palauttamaan pomaden raikkauden. Jos sinulla ei ole Duralinea, voit kokeilla laimentaa sitä luonnollisella öljyllä, kuten argan- tai risiiniöljyllä.

Kuinka kauan pomade säilyy?

Kaikki riippuu tietysti valmistajasta ja siitä, miten huolehdit pomadestasi (muista sulkea purkki mahdollisimman pian). Keskimääräinen käyttöikä on kuitenkin 12-18 kuukautta, mutta muista, että jos jätät pomaden pidemmäksi aikaa auki, sen käyttöikä lyhenee ja tuote voi kuivua. Kuivuneet pomadet eivät valitettavasti enää tuota hyvää jälkeä.