Paras shampoo: kokeile ikonista Nanoil Argan Micellar Shampoota!

Unelmoitko samanlaisista hiuksista kuin malleilla on? Useimmissa tapauksissa siistit kampaukset ovat ihmeitä tekevien hoitavien aineiden ansiota. Hyvä shampoo kuuluu näihin. Mikäli toiveena on virheettömät hiukset, hanki ensin oikeanlainen shampoo. Oletko jo tutustunut Nanoilin misellishampoosarjaan? Arganöljyä sisältävä shampoo on suosituin asiakkaiden keskuudessa. Lue Nanoil Argan Micellar Shampoosta – valmistaudu täydellisen ravittuihin hiuksiin ja hellävaraiseen päänahan puhdistukseen!

Nanoil Argan Micellar Shampoo: hoitava ja ravitseva shampoo

Vaikka jokainen päivä olisi “huono hiuspäivä”, ei syytä huoleen. Asiaa voi parantaa monella tapaa! Hanki hyvä shampoo huolehtimaan hiuksista jo pesun aikana!

Nanoil Argan Micellar Shampoo on täydellinen valinta kuiville, kurittomille hiuksille. Tuote puhdistaa hiukset täydellisesti sekä pesee myös usein unohdetun päänahan! Shampoo ravitsee syvästi arganöljyn sisältämien ravintoaineiden ansiosta. Hiukset näyttävät terveemmiltä ja kauniimmilta välittömästi!

Nanoil Argan Micellar Shampoo: minkälaisille hiuksille se sopii?

Nanoilin arganöljyä sisältävä shampoo sopii kaikille hiuksille tyypistä, väristä, pituudesta ja rakenteesta riippumatta. Tuote hoitaa kankeita, hentoja, kiharia, aaltoilevia ja värjättyjä hiuksia. Arganöljy ravitsee, kosteuttaa ja ehkäisee vaurioita sekä tarjoaa ihanan syvän värin ja kiillon hiuksille. Nanoilin shampoo paikkaa loistavasti vaurioituneita ja elottomia hiuksia. Lisäksi tuote ravitsee myös päänahkaa.

Nanoil Argan Micellar Shampoo: ainesosat

Nanoilin shampoo on täynnä loistavia ainesosia! Oletko etsinyt täydellistä shampoota jo kauan? Nyt se on löytynyt!

 • Misellit: tehokkaat meikinpoistoon käytetystä misellivedestä tutut molekyylit. Tässä shampoossa misellit vetävät puoleensa ja irrottavat likaa hiuksista sekä palauttavat päänahan luonnollisen pH-tasapainon.
 • Arganöljy: marokkolainen nestekulta on yksi maailman halutuimmista öljyistä; se vahvistaa hiuksia tehokkaasti, ehkäisee vaurioita, ravitsee syvästi ja tuo upeaa kiiltoa.
 • Tarakumi: tämä luonnollinen ainesosa toimii loistavasti ja jättää hiukset erittäin sileiksi. Ainesosa luo mikroskooppisen kerroksen hiusten pinnalle ehkäistäkseen kosteuden haihtumista ja antaakseen häikäisevää kiiltoa.
 • Risiiniöljy: yksi parhaista öljyistä hiuksille ja päänahalle. Luonnollinen antiseptinen öljy on myös antibakteerinen, se ravitsee päänahkaa, vahvistaa hiuksia ja syventää hiusten väriä.
 • Serisiini: silkkiperhosen toukasta saatu proteiini jättää hiukset kosteutetuksi, silkkisen sileiksi, kiiltäviksi sekä helposti harjattaviksi ja muotoiltaviksi.

Nanoil Argan Micellar Shampoon vaikutukset

 • Nanoil puhdistaa sekä päänahan että hiukset täydellisesti.
 • Poistaa likaa ja myrkkyjä sekä takaa hiusten raikkauden.
 • Ravitsee, elvyttää ja kaunistaa hiuksia.
 • Tuo kiiltoa sekä ehkäisee hiusväriä haalistumasta.
 • Hoitaa hiuksia helpottaen harjausta.
 • Ehkäisee pörröisyyttä ja sähköisyyttä.

misellishampoo arganöljyllä Nanoil

Mistä Nanoil Argan Micellar Shampoota voi ostaa?

Nanoilin misellishampoota arganöljyllä voi ostaa monista kauneusverkkokaupoista sekä viralliselta verkkosivulta [www.nanoil.fi]. Sivustolta löytyy paljon tietoa parhaasta hiustenhoitorutiinista, siellä voi testata hiusten huokoisuustyypin ja tutustua muihin loistaviin kauneustuotteisiin. Nanoil tarjoaa räätälöityjä kauneusratkaisuja luonnosta inspiraation saavia kauneustuotteita etsiville naisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *