Nanoil Anti-Redness Face Serum vs. tavallinen rauhoittava kasvoseerumi

Mikäli ihosi kärsii couperosasta (tai rosaceasta), sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit valita tavallisen rauhoittavan kasvoseerumin tai Nanoil Anti-Redness Face Serumin. Kun olet lukenut tämän artikkelin loppuun, olet taatusti tehnyt päätöksen siitä, kumpi ihonhoitotuote sopii sinulle paremmin. Jatka lukemista ja tee oikea päätös – päätös, josta ihosi kiittää.

Yritetään aluksi ymmärtää, mitä couperosaiho todella tarkoittaa. Onko kyse sinun ihotyypistäsi? Tunnetko sen ominaisuudet? Osaatko täyttää ihon tarpeet?

Couperosaihon ominaisuudet

Couperosaihon tavallisia ominaisuuksia ovat kasvojen punaisuus ja katkenneet tai laajentuneet verisuonet. Kun verisuonet ovat heikot ja kasvojen iho ohut, iho ärtyy paljon helpommin. Herkkyys voi olla geneettistä mutta se voi myös olla huonon ruokavalion, UV-säteiden liiallisuuden (eli auringonoton) tai vääränlaisten ihonhoitotuotteiden ja/tai ihonhoitojen syytä.

Mikä vaikeuttaa oireita? Pääasiassa suuret lämpötilamuutokset, pakkanen tai kuumuus, aurinko, alkoholi (sekä juotuna että ihonhoitotuotteissa), mausteet, fyysinen rasitus ja jopa voimakkaat tunteet.

Couperosaihon hoitovinkit

Tärkeintä couperosaihon kohdalla on lievittää ärtymystä ja suojata kaikilta ei-toivottuja oireita aiheuttavilta tekijöiltä. Oikeanlaiset ihonhoitotuotteet ovat ratkaisu tähän – kosteuttavat, ravitsevat ja UV-säteilyltä suojaavat – mutta ennen kaikkea verisuonia vahvistavat ja tulehdusta vastaan taistelevat tuotteet. Helpoin tapa tarttua tällaiseen tuotteeseen on ostaa kasvoseerumi.

Suositeltu seerumi couperosaiholle

Muutama asia on muistettava herkälle iholle oikeanlaista kasvoseerumia ostettaessa.

1. Onko kasvoseerumissa alkoholeja?

Monet tuotteet sisältävät alkoholeja, sillä ne auttavat muita ainesosia imeytymään mutta erityisen herkän couperosaihon kohdalla alkoholit ärsyttävät ihoa. Alkoholia sisältävien tuotteiden välttäminen on viisasta.

2. Onko sisältöluettelo lyhyt? Onko tuotteessa luonnollisia ainesosia?

Mitä lyhyempi sisältöluettelo ja mitä vähemmän ainesosia, sitä alhaisempi on negatiivisen reaktion riski. Hyvä seerumi sisältää kasviuutteita, jotka eivät ärsytä tai saa ihoa pistelemään.

3. Onko seerumi kevyt?

Couperosaiho ei kestä öljypohjaisia seerumeja kovinkaan hyvin, koska niiden imeytymisaika ihoon on pitkä, kasvoille voi jäädä rasvainen pinta ja ihohuokoset saattavat tukkeutua. Vesipohjainen seerumi on parempi valinta, etenkin jos se on suunnattu reaktiivisen ihon rauhoittamiseen.

Nro. 1: Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoilin kasvoseerumi on epäilemättä kaikkein paras valinta, koska se täyttää kaikki hyvän seerumin kriteerit couperosaiholle. Tuote imeytyy nopeasti keveytensä ansiosta, eli se ei myöskään tuki ihohuokosia. Tämän lisäksi seerumi alkaa vaikuttaa jo ensimmäisellä käyttökerralla rauhoittaen ja vähentäen ihoherkkyyden merkkejä. Kasviuutteiden ansiosta Nanoil – seerumi tuo toivottuja tuloksia ärsyttämättä ihoa.

  • Vahvistaa ja supistaa verisuonia
  • Tekee verisuonista joustavammat
  • Vähentää punoitusta
  • Vähentää katkenneiden verisuonien näkyvyyttä
  • Kirkastaa värivirheitä ja pigmenttiläiskiä
  • Hidastaa ihon luonnollisia ikääntymisprosesseja
  • Ehkäisee tulevia laajenneita verisuonia
  • Suojaa kaikilta ihoa ärsyttäviltä tekijöiltä

Nanoil suosikki couperosa seerumi

Mitä Nanoil Anti-Redness seerumista voi löytää?

Monipuoliset vaikutukset ovat laadukkaiden, couperosaiholle tarkasti valittujen ainesosien ansiota. Nanoil – seerumin ainesosalista on yksinkertainen, vegaaninen ja sitä ei ole testattu eläimillä.

Lehmuspuu-uute vähentää ärsytystä. Intialainen Punarnava -uute taistelee vapaita radikaaleja ja oksidatiivista stressiä vastaan. Kastanjauute ja niasiini (B3-vitamiini) ovat vastuussa verisuonien seinämien vahvistamisesta sekä katkeamisen ehkäisemisestä. Sypressikäpyuute kosteuttaa, ravitsee, nuorentaa ja suojaa. Nämä ainesosat luovat yhden toimivan, monipuolisen ja tehokkaan tuotteen couperosaiholle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *