Kuinka parantaa ihon kimmoisuutta? Ultimune od Shiseido

Ultimune Shiseidoilla on kaksi tuotetta, jotka tukevat ihon immuniteettia. Näitä ovat Power Infusing Concentrate ja silmävoide Power Infusing Eye Concentrate. Ne on kehitetty vuosien saatossa ihon autoimmuunijärjestelmän mukaisesti.

Ultimune cosmetics Shiseidolta sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille naisille. Kaikkein tärkein tuotteen tavoite on antaa ravitsemista ihon syviin kerroksiin, ja tarkoitus on suojata ihosoluja haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä. Miksi tämä on niin tärkeää? Kun he testasivat tuotteita Shiseido tehtaalla, he huomasivat, että ihosolujen immuniteetti vähenee iän myötä. Niiden välinen yhteys heikkenee, kollageeni ja elastisuus vähenee, ihon uusiutuminen heikkenee. Saman aikaisesti iho on myös herkempi siitepölylle, auringonsäteille ja myös osalle kosmetiikkatuotteiden ainesosista, lääkkeistä ja prosessoidulle ruualle.

Serum Power Infusing Concentrate Shiseidolta kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Kiitos luonnonainesosien, iho näyttää nuoremmalta ja kauniimmalta. Solujen välinen yhteys parantuu, iho tasoittuu, kasvojen muodot selkeytyy ja iho ei ole enää niin altis ulkoisille tekijöille. Serum Power Infusing Concentratea tulisi laittaa aamuisin ja iltaisin puhdistetulle iholle. Pieni määrä riittää hyvin. Laita tuotetta poskille, otsalle, nenälle ja poskille, ja hiero pyörivällä liikkeellä.

Eye cream Power Infusing Eye Concentrate tasoittaa turvotusta ja vähentää tummia silmänalusia. Se myös ehkäisee ohuita juonteita, kuivaa ihoa ja läikkiä, joita saattaa ilmestyä pitkäaikaisen auringonottamisen seurauksena. Silmien ympärysihosta tulee kirkkaampi, ravitumpi ja uudistunut. Eye cream Power Infusing Eye Concentrate Shiseidolta tulisi laittaa kahdesti päivässä, juuri kasvojen putsaamisen jälkeen. Laita tuotetta sormenpäilläsi ylä ja alaluomelle taputtamalla hellästi hierovin liikkein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *