Uudet kynsilakat – Revlon Nail Enamel

Mehukas, näyttävä ja pitkäkestoinen. Näillä sanoilla voimme kuvailla uusia Nail Enamel kynsilakkoja Revlonilta. Voit valita 72 sävystä seuraavissa väreissä: sininen, vihreä, punainen, pinkki, ruskea, helmenharmaa, paljeteilla, kimalteilla ja muilla partikkeleilla joilla voit koristella kyntesi. Nämä ilkkiproteiinia sisältävät tuotteet takaavat pitkäkestoisuutta ja eleganttia ulkonäköä. Kynsilakka antaa tasaisen pinnan kynnelle, ei tahri, jätä ilmakuplia tai muita epätäydellisyyksiä. Lyhyt, mutta leveä pensseli helpottaa kynsilakan laittamista ja värin intensiivisyys riippuu siitä, montako kerrosta laitat.

Kuinka tehdä manikyyri tai pedikyyri Revlon Nail Enamel kynsilakalla? Tarvitset: kulhollisen vettä, jossa on saippuaa, viilan, kynsileikkurit ja puutikun, kynsilakanpoistoaineen ja pyyhkeen. Kynnet kannattaa pehmentää ensin, jotta viilaaminen on helpompaa. Käytä puutikkua irrottaaksesi kynsinauhat kynsistä, ja mikäli haluat voit leikata rippeet pois. Viilaa kynnet niin, että ne sopii sormien muotoon ja kynsilakan väriin mitä aiot käyttää (ja kyllä kosmetologit muotoilevat kynnet, niin että ne sopivat kynsilakan väriin). Kuivaa iho pyyhkeellä ja laita kynsilakka.

Mitä tehdä, että Revlon Nail Enamel kynsilakka kestäisi pidempään? Pohjusta kynnen pinta. Se takaa manikyyrin pitkän keston, estää lohkeilun, suojaa kynsiä värjäytymiseltä ja lisää kynsilakan pysyvyyttä. Kun pohjustus on kuivunut (voit kuivattaa sen UV lampun alla) laita kynsilakka. Jokainen kerros tulisi tulisi kuivattaa UV-lampulla tai odottaa sen kuivuvan itsestään. Lopuksi laita päällyslakka, tämä tuote suojaa kynsiä mekaanisilta vaurioilta ja nopeuttaa kynsilakan kuivumista. Kynsinauhoihin ja kynsiin hiero kosteuttavaa voidetta tai öljyä. Nyt sinun Revlon Nail Enamel manikyyri on valmis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *