Inglotin puikkomeikkivoide

Mitä toivomme meikkivoiteelta? Sen tulisi olla hiukan nestemäinen koostumukseltaan, elegantissa pullossa jossa on pumppu. Tämäntyyppisiä meikkivoiteita me yleensä ostamme kemikalioista. Mitä tapahtuisi, jos rikkoisimmekin tämän totutun tavan? Inglotilla ei ollut ongelmaa tämän asian kanssa, kun he tammikuussa toivat markkinoille puikkomeikkivoiteen!

Inglot Stick Foundation on hypoallerginen kosmetiikkatuote, joka yhdistää meikkituotteiden kaikki parhaat puolet ja pisti ne pieneen purkkiin. Miten he tässä onnistuivat? Inglotilla on uniikkeja ja universaaleja ideoita meikkeihin..

Inglotin puikkomeikkivoide on meikkivoide, jonka koostumuksessa on helokkiöljyuutetta. Kaikkein tärkeimmät vaikuttavat aineet löytyvät helokkiöljyuutteesta. Tämä kasvo on täynnä vitamiineja, entsyymejä ja mineraaleja (sinkkiä, seleeniä, magnesiumia, kaliumia). Kiitos tämän ainesosan puikkomeikkivoiteessa, se parantaa ihon kuntoa, kosteuttaa eikä aiheuta kuivumista. Tämän lisäksi Stick Foundation on tuote joka peittää todella hyvin ohuella kerroksella piilottaen kaikki epätäydellisyydet ja värivirheet, sekä tasoittaa ihon ja takaa täydellisen kestävän lopputuloksen.

Stick Foundationin innovatiivinen koostumus tekee siitä käytännöllisen, helpon laittaa ja kätevän. Stick Foundation Inglotilta ei aiheuta isompia ongelmia kun matkustat. Sitä on helppo laittaa, joten se ei ole ainoastaan täydellinen joka päiväiseen meikkaamiseen, vaan se on hyvä myös kasvojen varjostamiseen tai lavameikkiin. Voit laittaa meikkivoidetta suoraa kasvoihin ja häivyttää sen sitten siveltimellä tai sienellä (valmistaja suosittelee käyttämään InglotPro Blending sientä).

Inglotilta on saatavilla17 eri sävyistä puikkomeikkivoidetta. Jokainen löytää jotakin itselleen, sillä väripaletti on erittäin laaja – vaaleasta beigestä aina lämpimiin ja kylmiin ruskeisiin tai erittäin suklaisiin tummiin sävyihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *