Viva Glam -meikkisoveltimen oppiminen askel askeleelta MACille

Viva Glam on MACin tuoteperheen ikoninen ryhmä. Viva Glam Lipstick on suosittu ja suosittu huulipuna. Lisäksi tähän tuoteluokkaan sisältyy kultainen huulikiilto, glamour-huulikiilto ja huulihoitoaine. Kaikki nämä tuotteet tarjoavat upeita sävyjä ja aidon lopputuotteen. Jos haluat upean meikkityylin, joka korostaa kasvonpiirteitäsi, viva Glam on sinun go-to vaihtoehto.

Askel 1: Levitä voidetta ennen huulipunan levittämistä

Viva Glam -meikin onnistunut lopputulos vaatii makeihin huuliin. Jos huuliesi alueella on laastaria tai kuivuutta, kuten hilseily tai halkeamia, se voi hankaloittaa meikkituloksen ulkonäköä. Siksi ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä ennen huulipunan levittämistä, on levittää ehkäisevää voidetta huulille. Jos löydät liian kuivia ja halkeilevia alueita, kokeile kosteusvoidetta, joka sisältää perusöljyä, joka imeytyy tehokkaasti ja nopeasti.

Askel 2: Väriasteikon luominen

Viva Glam Lipstick -huulipuna tarjoaa runsaan valikoiman värejä. Kaikilla värisävyillä on eri huulenpunaefekti. Voit luoda tyylikkään meikkityylin luomalla väriasteikon huulillesi. Voit aloittaa tuomaan pohja- tai pohjavärin Viva Glam Lipstickista. Sitten voit lisätä syvyyttä ja korostaa Viva Glam -huulipunalla, joka sopii silmän väriasi. Väriasteikosta voit tehdä huulille helmiäisen ja täydellisen meikin.

Askel 3: Oikean siveltimen valitseminen

Valitse sivellin huulipunan levitykseen. Voit valita perinteisen siveltimen, jossa on kapea ja lyhyt vartalo, joka on suunniteltu suhteellisen helposti levitettäväksi ja tarkasti leikattavaksi huulille. Voit myös käyttää sormia levittämiseen. Siveltimen ja sormien tehokkuudesta riippuen voit saada \(\frac{1}{2}\) – \(\frac{1}{2}\) -tuloksen, jotta huulipunan levitys olisi mahdollisimman luonnollista. Hanki hyvä sivellin, joka on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista. Tämä auttaa sinua saamaan halutun tuloksen.

Askel 4: Levitä huulipunaa

Ennen Viva Glam -huulipunan levittämistä voit valmistella huulen seuraavaksi meikkaamiseksi. Voit levittää katkoviivoja tai huulenmuotoilevia tuotteita, kuten huuliöljyjä ja peitevoiteita, jotta saat tasaisen ja vähän kulunutta aluetta huulille. Kun olet valmis, käytä sivellintä levittämään huulipunaa huulille. Jos haluat täsmällisen hahmon, voit laittaa paperiservetillä huulen sivut. Vasta sitten voit levittää huulipunaa siveltimen tai sormen avulla käyttäen viivoja.

Askel 5: Lisää glamouria ja korostusta huulille

Viva Glam -meikin parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi voit korostaa huulipunaa. Ensimmäinen vaihtoehto, jonka voit ottaa käyttöön, on kullanvärinen huulikiilto. Se lisää huulillesi kiiltoa ja glamouria. Toinen vaihtoehto on Glamour-huulikiillot. Se antaa huulillesi vähän kimaltavaa ilmettä. Voit käyttää Rviva Glam -huulikiillotteen korostamaan huulien ominaisuuksia. Jos huuliesi alue on erittäin kuiva, hanki Viva Glam-huulivaha. Se auttaa ylläpitämään ja kosteuttamaan huulia.

Viimeistely

Kun olet valmis Viva Glam -meikkisi kanssa, sinun on tehtävä tarkistus. Varmista, että kaikki on oikein, ja tarvitaan huulipunan voimakkuutta. Gimara -huulipunalla voit saada rikkaan ja intensiivisen lopputuloksen. Kohdista huulipuna kevyillä ja keskittyneillä vedoilla ja tee tarvittaessa pieniä korjauksia. Kun olet valmis, napauta ripsivärisi ja ole valmis vallankumouksellisiin täyteläisiin huuliin.

Viva Glam -meikin askel askeleelta tallentamisen jälkeen voit olla varma, että saat aidon kauniin meokkiasi. Tämän tekniikan avulla voit myös säästää aikaa ja energiaa. Nauti makeup-tuloksestasi ja uskalla näyttää loistavalta uudella huulella.