Uusimmat trendit muoti- ja meikkialalla vuodelle 2016

Muodin perässä on vaikea pysyä. Uusien sesonkien mukana tulee joka vuosi uusia meikkejä, vaatteita ja hiuksia joista emme jonkin aikaa sitten uskaltaneet edes unelmoida. Jos yksi ajatuksista on ollut suloinen ja liioiteltu, tämä vuosi saattaa olla sinulle erittäin trendikäs. Tarkasta alta, mitkä ovat sinun muoti ja meikkitärpit vuodelle 2016.

Parhaat trendimeikit

Voimme olettaa, että sininen väri tekee suuren comebackin ysäriltä. Luomivärit, ripsivärit ja rajauskynät tulevat olemaan erittäin trendikkäitä tällä värillä. Kaikki sinisävyiset meikit kelpaavat luomelle, oli se sitten rajauskynä tai jopa ripset. Me voimme olettaa jotain erittäin orginelleja värejä myös huulilla. Kuumimmat trendit ovat intensiivisen luumun sävyt, kiiltävä kulta tai cobaltti. Mutta muista yksi asia; perussääntö, jota yksikään meikkiartisti ei riko; intensiiviset silmät ja neutraalit huulet tai toisinpäin. Älä pistä sinistä silmämeikkiä kultaisten huulien kanssa.

Uusimmat trendit hiustenlaitossa

Mikä on uutta hiusten laittamisessa? Kaikkein trendikkäimmät leikkaukst tulevat olemaan siili tai erittäin lyhyt tukka. Tällaiset hiustyylit on helppoja pitää yllä, eikä sinun tarvitse harjata tai kuivata niitä. Mutta, tämäntyylinen hiusleikkaus ei välttämättä toimi kaikilla naisilla, eivätkä kaikki naiset näytä siinä hyvältä. Jos kaipaat hiukan perinteisempää hiustyyliä, kookeile suoraa ja silkkistä tukkaa. Tällaiset hiustyylit ovat erittäin imartelevia sekä helppoja tehdä. Yksi suuri trendi tulee olemaan myös erittäin lyhyt otsatukka – suora tai kerrostettu.

Mikä muu on uutta?

Vuonna 2016 catwalkeilla nähdään malleja jotka ovat hiukan suuremman kokoisia. Tulemme näkemään kurveja ja urheilullisia vartaloita. Tämä sesonki on yhtä kuin luonnollinen lookki, mutta tulemme näkemään myös rohkeita luomuksia ja meikkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *