Peitevoiteen epätavallinen käyttö

Jonkin aikaa sitten peitevoiteesta tuli olennainen osa naisten meikkipussia. Luultavasti yksikään tyttö tai nainen ei voi elää ilman sitä. Mitä varten käytämme peitevoidetta? Se on normaali tapa peittää kasvojen epätäydellisyydet kuten tummat silmänaluset, värivirheet, akne ja kasvojen pinnalliset verisuonet. Mihin muuhun peitevoidetta voi käyttää?

Peiteväriä joka on yksi tai kaksi astetta vaaleampi kuin oma ihosi voi käyttää korostukseen. Laita peitevoidetta silmävaon yläpuolelle, kulmakarvalinjan ympärille ja silmän sisäkulmaan. Ulkonäkösi näyttää näin jo paljon säihkyvämmältä ja silmäsi isommilta. Peitevoide voi myös peittää karvat kulmakarvojen yläpuolelta (joita ei tulisi nyppiä) ja ne joita et ole huolitellut. Toinen käyttötarkoitus peitevoiteella on luomiväripohja. Se lisää meikin pysyvyyttä ja estää paakkuuntumista. Laita peitevoidetta pehmeällä siveltimellä tasaiset kerrokset silmäluomille.

Voit käyttää peitevoidetta myös huulien meikkaamiseen. Jos haluat, että huulipuna kestää pidempään laita peitevoidetta, joka on lähellä ihosi sävyä. Laita taputellen niin se ei keräänny huulien kulmiin eikä se korosta kuivaa ihoa. Voit myös vaalentaa huulipunan väriä peitevoiteella. Laittamalla peitevoidetta, joka on vaaleampaa kuin huulien sävy. Saadaksesi aikaan 3D efektin laita pieni määrä peitevoidetta huulten keskiosiin ja hiero siihen väritöntä huulirasvaa. Voit myös tehdä huulien rajauksen niin että huulet näyttävät isommilta.

Korostuskynän sijaan peitevoide. Laita sitä poskipäille tai otsa-harjanteen yläpuolelle. Käytä sitä kasvojen korostukseen (vaaleat ja tummat sävyt). Yhdistä pieni määrä peitevoidetta korostuskynään saadaksesi lisää energisyyttä ja raikkautta kasvoillesi. Tämä toimii vaikka menisit suoraan töistä juhliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *