Mikä paljastaa naisen iän?

Naisen luonto pistää hänet tavoittelemaan ikuista nuoruutta ja raikkautta ulkonäössä. On olemassa hyvin vähän naisia, jotka pystyvät elämään ajattelematta sitä, että he eivät ole ikuisesti nuoria ja kauniita. He korjailevat huulia, täyttävät poskia ja poistavat ryppyjä. Ja kaikki tämä täysin turhaan, sillä on olemassa kaksi aluetta, jotka paljastavat naisen iän lähes välittömästi. Kuinka nähdä, minkä ikäinen nainen on?

Hands

Naisen kädet ovat alue, joka paljastaa nopeasti hänen ikänsä. Ja mikä mielenkiintoisinta, ikääntymisprosessi näkyy nopeammin käsien päällipuolella kuin mitä se voi nähdä kasvoilta. Tämä johtuu ohuemmasta ihonalaiskudoksesta, joka ajan myötä ohenee ja näkyy käsissä. Käsien pehmeä iho on altis vahingoille, joten ajan myötä se pahenee. Katso vaikka isoäitisi käsiä.

Sinun tulisi pitää tästä ihoalueesta huolta, koska ajan kuluminen voi tällä tavoin näkyä vähemmän käsilläsi. On suositeltavaa opetella käyttämään oikeita tuotteita – kesällä kevyesti kosteuttavia voiteita ja talvella enemmän rasvaisia voiteita, joissa on suojaavia ominaisuuksia. Sinun tulisi muistaa, että ensimmäiset merkit ikääntymisestä käsillä näkyy, kun täytät 30!

Kaula ja rintakehä

Pidämme kyllä säännöllisesti huolta kasvojemme ihosta, mutta usein unohdamme kaulan ja rintakehän alueen. Joskus iltaisin saatamme ajatuksissamme rasvata myös kaulan alueen, mutta vain silloin, kun voidetta on jäänyt liikaa käsille. Tämä on virhe, joka tulevaisuudessa kostautuu kuivana ihona ja epäesteettisen näköisenä rintakehänä. Se johtuu siitä, että tämän alueen iho on altis vahingoittaville tekijöille.

Ensimmäiset ikääntymisen merkit voidaan huomata kun rintakehälle ja kaulan alueelle alkaa tulla ryppyjä. Nämä ikääntymisen merkit voidaan estää ikääntymistä ehkäisevillä rutiineilla. Älä unohda kaulan ja rintakehän kosteutusta, koska voit helposti käyttää niihin samoja seerumeita ja voiteta, kuin mitä käytät kasvoillesikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *