TOP 3 Paras BB-voiteet, jotka rakastat tänä kesänä

Kesä tarkoittaa aurinkoa, auringonotto ja se, että kynnet saavat kukoistaa. Se myös tarkoittaa, että me kaikki haluamme olla sisältä ulospäin parhaan meidän ulkonäkömme parhaaksi. Tämä on aika, jolloin tarvitsemme vain paras meikkivoide. Joten tässä on kolme parasta BB-voita, jotka todella auttavat sinua tekemään siitä täydellisen kesäpäivän ulkoasun ja suojata ihosi auringon upealta voimalta.

1. Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector

Yksi valitsemistani BB-voiteista on Garnierin BB Cream Miracle Skin Perfector. Tämä voide on pakattu 5-in-1 yhdisteeseen, joka sisältää silmänympärysvoiteen, päivävoiteen sekä SPF 15-suojauksen. Upeat kosteusaktivaattoriteknologit ja mineraalikomponentit, jotka on käsitelty pieneen koostumukseen, auttavat BB-voiteen puhdistamaan ja ravitsemaan ihoasi. Sen ainutlaatuiset vaikutukset antavat ihollesi puhdas ja tasainen pinnan.

2. Clinique Acne Solutions BB Cream SPF 40

Toinen suosikkini on Cliniquen Acne Solutions BB Cream SPF 40. Tämä BB-voide on suunniteltu erityisesti akneihon hoitoon. Se sisältää useita vaikuttavia ainesosia, kuten salisyylihappoa, kurkumauutetta, merikamomillauutetta ja lyhyitä jännitysmarjauutteita. Kaikki nämä ainesosat auttavat lievittämään hankaloituvaa ihoa. Lisäksi tässä voiteessa on runsaasti hyödyllisiä kosteuttavia aineita kosteuden säilyttämiseksi.

Kliinisessä BB-voideessa on myös UVA / UVB-suojus SPF 40, joka auttaa suojaamaan ihoasi auringon vaarallisilta säteiltä. Siinä on myös mattapintapikato, joka auttaa vähentämään näkyvää öljyisyyttä ja talin tuotantoa.

3. Bobbi Brown BB Cream SPF 35

Kolmas paras BB-voide, jonka halusin esitellä ystäville, on Bobbi Brown BB Cream SPF 35. Tämä geelimäinen voide auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja minimoimaan näkyvän öljyisyyden. Lisäksi se on täynnä hyödyllisiä ainesosia, kuten E-vitamiinia, sheavoita ja aloe veraa, jotka auttavat ihoasi tuntuvasta pehmeältä ja raidalliselta.

Bobbi Brown BB-voide myös fyysisessä helppous- ja kosteutussuojauksessa SPF 35 välttääkin vahingollisten auringon säteiden sammalojen ja ruskettuneen ihon. Se on myös täynnä runsaasti antioksidantteja, jotka tekevät siitä erittäin hyödyllisen ihonuudistustason.

Kesä on loistava aika yrittää uusia BB-voiteita selvittääksesi, mikä sopii parhaiten iholle. Nämä kolme BB-voita on tarkoitus antaa sinulle loistavan aloituksen, joten kokeile niitä ja pidä hauskaa!