Kuinka tehdä normaalista kynsilakasta kosteuttava kynsilakka?

Nyt jo pitkän ajan manikyyrien tekeminen on ollut kovassa suosiossa. Yhä useampi nainen on alkanut arvostaa kauniita kynsiä, mutta usein he miettivät kuinka he eivät menettäisi niin paljon rahaa kosteuttaviin tuotteisiin. Vastaus voi löytyä yksinkertaisesta tee-se-itse ohjeistuksesta. Kuinka tehdä lempikynsilakastasi kosteuttava kynsilakka?

Yksi pullollinen kosteuttavaa kynsilakkaa on jo tarpeeksi kallis, mutta manikyyrin tekemiseen tarvitsisit pohjalakan, päällyslakan, poiston, puhdistuksen, UV-valon ja kaikki muut tarvittavat oheistuotteet. Kokonainen sarja tuotteita maksaa yllättävän paljon. Ja entäs värit? Eriväristen manikyyrien tekeminen kosteuttavilla kynsilakoilla tulee kalliiksi investoinniksi, eikä värejäkään löydy välttämättä aina juuri omia. Sitä paitsi, mitä sitten tehtäisiin niille kaikille kynsilakoille, jotka olemme jo vuosien saatossa keränneet? Yksinkertaista! Teet vain niistä kosteuttavat kynsilakat.

Mitä tarvitset?

  • kosteuttavan päällilakan,
  • (tai) kosteuttavan pohjalakan,
  • GELibility Stick It! (valinnainen),
  • jotain kynsilakkaa miltä tahansa merkiltä tai mitä tahansa väriä,
  • pienen astian sekoittamista varten,
  • kertakäyttölusikan, tikun tai siveltimen.

Kuinka tehdä kynsilakasta kosteuttava kynsilakka?

Kokeilunhaluiset henkilöt keksivät kaksi tapaa miten tehdä mistä tahansa kynsilakasta kosteutta kynsilakka. Jotta kynsilakka saisi tarpeelliset ominaisuudet, se tulee sekoittaa erityiseen geeliin GELibility Stick It tai mihin tahansa kosteuttavaan Top tai Base lakkaan – riippuen siitä haluatko käyttää rahaasi uusien tuotteiden ostamiseen. Mittasuhteet riippuvat toiveistasi – ei alle 10 tippaa puolikkaaseen pulloon, ja ei liikaa, koska tällöin kynsilakasta tulee turhan vetinen tai liian liimamainen (Riippuu sekoitettavien tuotteiden koostumuksesta). Me suosittelemme, että sekoitat kynsilakan geeliin erillisessä astiassa siveltimen, tikun tai jonkin muun sekoitusvälineen avustuksella. Jotkut suosittelevat sekoittamaan kynsilakan kosteuttavaan lakkaan suhteella 1:1. Kaikki riippuu siitä millaisen lopputuloksen lakalle haluat. Jotta seoksesta tulisi tehokas, sinun tulee löytää oikeat suhteet kokeilemalla, koska mitään universaalia reseptiä ei ole olemassa. Teho riippuu käytetystä kosteuttavasta tuotteesta sekä kynsilakkasi laadusta, ja myös kynsiesi kunnosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *