Nopea tapa elvyttää vaalennettuja hiuksia

Ovatko hiuksesi vaalennetut etkä oikein osaa hoitaa niitä? Käytätkö kalliita kauneustuotteita mutta lopputulos on yhtä tyhjän kanssa? Opi parhaat tavat elvyttää vaalennettuja hiuksia.

Miten EI pidetä huolta vaalennetuista hiuksista?

Hiusten hoitaminen vahvalla shampoolla ja hoitoaineista sekä naamioista luopuminen on tappotuomio vaalennetuille hiuksille. Miksi? Shampoo poistaa talia ja hilse sisältää ainesosia, jotka kuivaavat hiuksia ja päänahkaa. Tällainen “huolenpito” voi vaurioittaa hiuksia ajan myötä. Kaikkein pahin tapahtuu, kun jokaista hiuspesua seuraa föönaus ja suoristus. Lopputulos? Mattapintaiset ja takkuiset hiukset kaksihaaraisilla ja ärsyyntyneellä päänahalla.

Miltä elvytys näyttää?

Vaalennettujen hiusten elvytysprosessi koostuu seuraavista kohdista:

  • hiusten kostea öljyäminen,
  • naamion tai emulsioöljyn käyttö,
  • hiusten kesytys kuivana tai kosteana silikoniöljyn avulla.

Mitä tuloksia voimme odottaa tämän kauneushoidon jälkeen? Tulemme huomaamaan, että hiuksemme “juovat” kaikkea niille tarjottua. Hiuksista tulee sileät, kosteutetut sekä kiiltävät ja hiukset saavat luonnollisen värinsä takaisin. Päivittäisestä hiusrutiinista tulee myös paljon helpompaa: muotoilu, harjaus ja hienostuneiden kampausten teko.

Miten vaalennettuja hiuksia elvytetään?

  1. Hiusten kostea öljyäminen. Aseta hiukset kulhoon täynnä lämmintä vettä ja hiusten huokoisuuteen sopivaa öljyä. Pidä hiukset vedessä minuutin tai kahden verran. Lämmin vesi saa hiusten suojakerroksen avautumaan ja nopeuttaa öljyn ja sen ainesosien imeytymistä hiuksiin. Kääri sitten hiukset pyyhkeeseen ylimääräisen veden ja öljyn poistamiseksi. Jatka seuraavaan kohtaan.
  2. Naamio. Tässä tapauksessa paras valinta on pehmeyttä antava naamio, joka imee itseensä öljyä ja auttaa irrottamaan sitä hiusten pinnasta. Muutaman minuutin kuluttua öljy ja naamio luovat tasaisen emulsion, joka kesyttää hiuksia ja tekee niistä sileät. Aseta pään päälle suihkumyssy ja kääri pyyhe pään ympärille.
  3. Pese hiukset. Käytä shampoota naamion ja öljyn pesemiseksi. Pese vaahto parhaasi mukaan pois hiuksista ja päänahasta. Valitse shampoo, joka on hellävarainen mutta tehokas.
  4. Silikoniseerumi. Hiero silikoniseerumia hieman kosteisiin ja pyyhekuivattuihin hiuksiin. Tuote kesyttää hiuksia, antaa sileyttä ja jättää ne kiiltäviksi.
  5. Kuivaa. Älä käytä hiustenkuivaajaa, vaan anna hiusten kuivua itsestään. Harjaa hiukset ja levitä öljyä silikoniaineilla. Tuote vaikuttaa samankaltaisesti kuin silikoniseerumi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *