Nanoil Heat Protectant Spray: paras lämpösuoja hiuksillesi

Hiusten suojaaminen korkeilta lämpötiloilta on tärkeä ja pakollinen tehtävä ennen hiusten kuivaamista, suoristamista tai kihartamista. Mikäli hiuksia ei eristä kuumuudelta, ne muuttuvat heikoiksi vaarallisen nopeasti – heikkouden myötä tulee kuivuus, kaksihaaraiset ja karheus. Onneksi näistä negatiivisista vaikutuksista voi pysyä erossa ja hiukset voivat saada sen, mitä ne ansaitsevat. Nanoil Heat Protectant Spray voi auttaa siinä asiassa. Mikä se on? Jatka lukemista ja ota selvää.

Mikä Nanoil Heat Protectant Spray?

Tämä tuote on kuumuudelta suojaava suihke, joka luo näkymättömän suojakerroksen hiusten ja kuumuuden väliin. Ominaisuus tekee suihkeesta täydellisen kesätuotteen auringon paistaessa kirkkaalta taivaalta. Lisäksi tuote suojaa kuumilta muotoiluvälineiltä.

Miten Nanoil Heat Protectant Spray vaikuttaa?

Täydellisten raaka-aineiden ansiosta Nanoilin tuote toimii hiusten suojakilpenä. Suojan ansiosta föönauksesta, suoristamisesta ja kihartamisesta ei tarvitse luopua, kun hiuksista haluaa upean näköiset. Luomalla näkymättömän ja painottoman pinnan hiuksiin, Nanoil Heat Protectant Spray sulkee kosteutta hiuksiin ja ehkäisee kosteuden haihtumisen. Tällä tavalla hiukset pysyvät kosteutettuina ja kestävinä muotoilutavasta huolimatta.

paras lämmöltä suojaava tuote Nanoi

Kannattaa huomioida, että suihke ehkäisee myös kaksihaaraisia ja siksi Nanoil saa hiuksista terveemmän näköiset. Lisäksi Nanoil Heat Protectant Sprayta suositellaan värjätyille hiuksille hiusvärin säilyttämiseksi. Miten hyvin tuote sitten suojaa? Nanoil Heat Protectant Spray muotoiluvälineet voi lämmittää jopa 220 celsiusasteeseen!

Mitä Nanoil Heat Protectant Spray sisältää?

Nanoilin suihke sisältää silkkiproteiineja, jotka antavat hiuksille riittävän suojan. Tämän lisäksi proteiinit tekevät hiuksista sileämmät ja kiiltävämmät. Suihke hoitaa myös pörröisiä hiuksia, eli enää ei tarvitse huolehtia siitä, että kosteus pilaisi hiukset. Villien hiusten kesyttäminen ei ole ongelma.

Miten Nanoil Heat Protectant Sprayta käytetään?

Käyttö on yksinkertaista. Suihketta voi käyttää milloin tahansa. Sitä voi suihkuttaa kuiviin hiuksiin tai kosteisiin hiuksiin heti pesun jälkeen. Aamulla, iltapäivällä tai illalla. Aina ennen kuumuutta hyödyntävien muotoiluvälineiden käyttöä.

Miten Nanoil Heat Protectant Sprayta säilytetään?

Kuten useimpia kauneustuotteita, myös Nanoil Heat Protectant Sprayta säilytetään poissa auringonvalosta. Sitä kannattaa siis pitää pimeässä paikassa.

Mistä Nanoil Heat Protectant Sprayta voi ostaa?

Paras ja nopein tapa ostaa Nanoil Heat Protectant Sprayta on Nanoilin viralliselta verkkosivulta: nanoil.fi.