5 Parasta väriyhdistelmää – Manikyyri ja stailaus

Tuleva kevät on täynnä kivoja väriyhdistelmiä, joka on täysin normaalia talven neutraalien värien jälkeen. On tärkeä tietää mitkä värit sopivat toisilleen ja mitä välineitä koristeluun kannattaa käyttää. Voi olla myös hyvä tietää kuinka yhdistellä värikkäitä vaatteita värillisiin kynsiin. Lue alta lisää.

Väärät värit jotka eivät sovi toisiinsa tyylillisesti ei ole fiksua. Kynnet ovat kuitenkin kokoajan esillä, joten muutaman simppelin säännön sisäistäminen manikyyrin tekemiseen voi olla paikallaan. Kaikkein pahin idea tulevalle keväälle on yhdistää kirkkaiden värien yhdistäminen valkoisiin vaatteisiin. Mikä tulee olemaan trendikästä?

Valkoinen + Beige manikyyti

Luonnolliset yhdistelmät ovat aina trendikkäitä. Tyylikkäiden kynsien ei tarvitse aina olla kontrasteina, joten paras vaihtoehto voi olla myös nude, hailakka vaaleanpunainen tai lämpimän ruskean sävyinen.

Mint + merenvihreä manikyyri

Mintun värisiä vaatteita voidaan löytää lähes jokaisesta vaatekaapista. Tässä tapauksessa parhaita ovat suurikontrastisia. Vaaleat ja kylmät mintunsävyt toimivat hyvin tummien vihreiden, sinisten tai merensävyjen kanssa.

Sailor raidat + punainen manikyyri

Kuka sanoi, että punaiset kynnet toimivat ainoastaan mustan mekon kanssa? Sailor- ja merihenkiset vaatteet sopivat täydellisesti punaisten kynsien kanssa. Jos haluat vetää huomiota puoleesi, kokeile herkullista punaista tai oranssia. Muussa tapauksessa pinkin sävyt ovat kynsillä viisaammat.

Taivaansininen + harmaa ja viininpunainen manikyyri

Kaikki sinisensävyiset manikyyrit toimivat loistavasti kahdellakin tapaa: joko kontrastissa viininpunaisen tai harmaan kanssa.

Tumma pinkki + white tai pastillimanikyyri

Tumma pinkki on muodikas myös tulevalla kaudella, ja suosittelemme kokeilemaan erilaisia villejä kontrasteja hillittyjen lisäksi. Kaikkein vaarallisin vaihtoehto on kermanvalkoinen (kannattaa pysyä kaukana lumenvalkoisesta) ja kaikkein rohkein yhdistelmä on tumma pinkki pastillilimen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *