Trendit 2016 – Farkut ovat täällä taas

Ihmiset, jotka ovat edes hieman seuranneet muotia tietävät kuinka trendit vaihtuvat. Fiksuimmat huomaavat, että trendit tulee muotiin aina uudelleen ja uudelleen. Ei tulisi heittää viime kauden trendivaatteita pois, sillä ne voivat tulla seuraavana vuonna uudelleen catwalkille. Tulevana keväänä takaisin tulee denim!

Tottakai, denim sopii melkein jokaiseen kauteen, koska sitä on vain niin vaikea korvata. Kuitenkin yleensä sitä käytetään asusteissa ja joskus, niinkuin tulevana sesonkina, se dominoi koko tyyliä. Kevään muodissa denim tulee takaisin kaikissa muodoissa – housuissa, shortseissa, tunikoissa, paidoissa, hameissa ja jopa mekoissa. Voisi jopa sanoa, että 2016 kevään muodissa denim on kaikessa sallittua.

Minkälaisia farkkuja nähdään tulevana sesonkina?

Farkut ovat pakollinen lisä jokaisessa vaatekaapissa. Ne tulevat tarpeen monissa tyyleissä, ja voimme valita useita eri malleja. Viime kauden suosituin trendi oli tiukat elastiset housut, jotka kaventuivat alaspäin, eli niin sanotut skinnyjeansit, eli pillifarkut. Tänä keväänä nuo jäävät pois ja tilalle otamme löysät farkut, jotka eivät veny. Todella tyylikkäät housut ovat suoralahkeiset ja niin sanotut boyfriend-farkkutyyliset, mutta vähemmän revittynä mallina. 2016 kevääseen tulee enemmän tyylikkäitä ja elegantimpia farkkuja, kuin mitä viime vuosien catwalkeilla on nähty. Yhä trendissä pysyy vintage ja äiti-farkut – korkea vyötärö, leveä lantio ja lahkeet kaventuvat alaspäin.

Mitä muuta kuin pitkät farkut?

Kaikkea mahdollista farkusta, hyvällä leikkauksella. Suurimman come backin tekee lappuhaalarit yhdistettynä sandaaleihin, kiilakorkoihin tai korkkareihin sekä puuvillaiseen T-paitaan – tämän kevään ehdoton tyyli. Shortseissa tulee olla vyötäröä korostava korkea vyötärö. Sama pätee myös hameisiin, jotka tulevat valtaamaan kadut tänä vuonna, tärkeimpänä korkea vyötärö kaikissa hameen pituuksissa – suosituimmiksi odotetaan nousevan 70-luvun tyyliset puolisuunnikkaaksi leikatut hameet. Sinun tulisi hankkia vaatekaappiisi vähintään yksi farkkupaita, jossa pitkät tai lyhyet hihat sekä trenssitakki tai jakku. Tässä tapauksessa muotojen ja leikkauksien rajana on vain mielikuvitus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *