Mitkä kosmetiikat tulisi säilyttää jääkaapissa?

Todennäköisesti jokainen meistä tietää kuinka tärkeää on säilyttää kosmetiikka oikein. Ihonhoito tuotteita voimme säilyttää käsilaukussa, laatikossa, kylpyhuoneen hyllyllä ja jopa jääkaapissa. Yllätyitkö? Kosmetiikan säilyttäminen jääkaapissa pidentää niiden käyttöikää ja toimivuutta. Toisaalta se kuitenkin vaikuttaa meidän ihon kuntoon. Lue mitkä tuotteet tulisi säilyttää jääkaapissa.

Why keeping cosmetics in the fridge is so important? Because lower temperature prevents oxidisation of active substances contained in cosmetics. What is more, it counters coagulation and expands product’s durability. Furthermore, application of chilled cosmetics on face has beneficial properties: levels puffiness, boosts blood circulation in skin cells, reduces dark circles around the eyes. Which cosmetics should be kept in fridge?

Minkä takia kosmetiikan säilyttäminen jääkaapissa on tärkeää? Koska alheisempi lämpötila estää kosmetiikkatuotteiden hapettumisen. Lisäksi estää sen kovettumisen ja pidentää sen käyttöikää. Myös viileiden kosmetiikkatuotteiden laittaminen kasvoille antaa tiettyjä etua: vähentää turvotusta, lisää verenkiertoa ihosoluissa, vähentää tummia silmänalusia. Mitkä kosmetiikat tulisi säilyttää jääkaapissa?

Cosmetics with vitamin C, retinol, peptides or acids in their composition should be kept in fridge. You need to put them there right after opening, because this way you prevent them from loose of mentioned substances. It is recommended to keep all organic, natural and ecological creams in fridge as well.

Kosmetiikat joissa on C-vitamiinia, retinolia, peptidejä tai happoja tulisi säilyttää jääkaapissa. Ne tulee laittaa jääkaappiin heti avaamisen jälkeen, koska näin vältit ettei edellämainitut ainesosat häviä. On suositeltavaa myös pitää kaikki orgaaniset, luonnolliset ja ekologiset rasvat myös jääkaapissa.

You can also keep face masks in the fridge. Chilled products applied on face will constrict walls of blood vessels, boost blood circulation, tone up and refresh skin. This trick should use women with couperose skin and prone to irritations skin of face, neck and cleavage.

Voit myös säilyttää kasvonaamiot jääkaapissa. Viileiden tuotteiden laittaminen kasvoille kutistaa verisuonien seiniä, lisää verenkiertoa, lisää sävyä ja virkistää ihoa. Tätä temppua tulisi jokaisen naisen jolla on couperosa iho ja altis ärsytyksille.

Just like massage with ice cubes has beneficial influence on skin, so will chilled eye cream. Low temperature will enhance its properties, so it will regenerate damaged epidermis, remove bruising, puffiness and dark circles around the eyes. Additionally skin will gain fresh and radiant look.

Kuten jääpalalla hieromisella on hyötyä iholle, niin on myös viileällä silmävoiteella. Matala lämpötila parantaa sen ominaisuuksia, joten se parantaa vahingoittunutta orvaskettä, vähentää mustelmia, turvotusta ja tummia silmänalusia. Lisäksi iho saa raikkautta ja säihkyvää ulkonäköä.

Fridge is also a great place for nail polish. It will longer its durability and ensure freshness. There are people who think that nail polish placed in fridge solidifies faster, becomes thicker. What is more, low temperature makes it harder to distribute it on nail plate.

Jääkaappi on myös mainio paikka kynsilakoille. Se pidentää sen käyttöikää ja tuoreutta. Ihmiset luulevat että mikäli kynsilakan laittaa jääkaappiin se kiinteytyy nopeampaa. Lisäksi matala lämpötila vaikeuttaa levittämistä kynnelle.

Keeping thermal water in fridge is a good idea not only because it expands its durability. Chilled mist will bring relief in hot summer days, soothes warmed skin and refresh it, but also make-up will be long lasting.

Lämpöveden pitäminen jääkaapissa on myös hyvä idea koska se pidentää sen kestävyyttä. Viileä sumute tuo helpotusta kuumiin kesäpäiviin, rauhoittaa ja virkistää kuumaa ihoa, ja lisäksi meikki pysyy paremmin kasvoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *